SORA NA HVARU

Restoran Majoli i Marića otvoren unatoč zabrani inspekcije

majoli_maric

majoli_maric

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Josko Supic

Prošloga tjedna inspekcija je zapečatila restoransku kuhinju te zabranila rad tom ugostiteljskom objektu, no restoran Sora za goste je i dalje otvoren

Da je i kuhinja i blagovaonica restorana zapečaćena te da Sora ne radi, potvrđeno je službenim priopćenjem Inspektorata, donosi Jutarnji list, no nadalje navodi da se na terasi restorana, smještena na hvarskoj rivi, otad moglo lijepo vidjeti da su gostima svejedno posluženi japanski specijaliteti.

Nadalje, čini se da Stipe Marić, koji se prigodom otvaranja restorana ponašao kao vlasnik i domaćin, ponosno se fotografirajući na otvorenju s mnogim poznatim licima, sada tvrdi da to uopće nije njegov restoran. Hvarska je Sora, naime, kao i ona zagrebačka, u vlasništvu tvrtke Profundum d.o.o., a Marić se sada izjašnjava da njegova tvrtka nema nikakve veze s hvarskim restoranom, 'osim u smislu konzaltinga' te tvrdi da restoranom upravlja Sunčani Hvar.

Je li se poznati par samo uplašio daljnjeg negativnog imidža u javnosti ili čak kazne koja može biti od 10 do 150 tisuća kuna, ostaje tek pitanje, no zaista se može primijetiti da se baš i nije tako skromno držao kada se o novom, izvrsnom restoranu, pisalo u svim domaćim medijima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi