hit modeli

Ravne cipele itekako su u trendu, a ovo je kultni model koji će svi nositi u 2024.

07.01.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Visoke potpetice izgledaju jako privlačno, no kada je riječ o udobnosti, ništa ne može nadmašiti mokasinke. A osim što su udobne, ove cipele tako su chic, stoga ne čudi to da će biti veliki hit i u mjesecima pred nama

Kultni Pradin logotip u obliku trokuta itekako je poznata slika u modnom svijetu. Od kožnih torbi Saffiano do mini najlonskih torbi stvorenih za nošenje preko ramena, logo kultnog brenda instantno je prepoznatljiv simbol dizajnerskog luksuza.

Posljednjih godina on se ne nalazi isključivo na torbama, već se pojavljuje i na odjeći, dodacima za kosu i šeširima.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Ove sezone također se ističe u kolekciji obuće, na čelu s Pradinim loafericama, a koje su stekle gotovo kultni status među zaljubljenicima u modu i trendsetericama.

Izrađene u lakiranoj crnoj koži te u ostalim umjerenijim bojama, Pradine loaferice privukle su pozornost Pernille Teisbaek, Gosie Boy i drugih, a čak su se pojavile na nogama nekolicine posjetitelja Pariškog tjedna mode. Iako su mokasinke same po sebi bezvremenski klasik, nedavna Pradina ponuda doima se suvremenom zahvaljujući aktualnom debelom potplatu s platformom.

S obzirom na to da se često favoriziraju dizajnerske cipele na petu, zanimljivo je primijetiti da je praktičnija obuća dobila na važnosti ove godine. Čini se da se ljubitelji mode okreću cipelama koje stilski spajaju udobnost i eleganciju te su nosive u brojnim prilikama.

Baš poput većine kultnih modnih komada, i ove su se u tren oka rasprodale, a Pradin primjer slijedili su brojni drugi brendovi, od onih luksuznih do street stylea, predstavljajući modele koji će se nositi narednih mjeseci.

  • +12
Loaferice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo