VLATKA POKOS:

'Raspao mi se život, a svi su me ismijavali'

21.02.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Vlatka Pokos u intervjuu za RTL otkrila je da joj je bilo teško tijekom razvoda, kada je bila u žiži javnosti, te da to nikome ne bi poželjela

'Vrlo rijetko si u žiži zbivanja zbog onoga čime se baviš. U žiži zbivanja si kada je u pitanju tvoj privatni život, a to nije ugodno. Bilo je iznimno teško preživjeti i uz to raditi svoj posao i uzdržavati se. Ljudi su mi govorili zašto ne odem nekamo na šest mjeseci, ali kamo da odem? Nije to tako jednostavno. Emotivno je bilo jako teško. Čovjek proživljava najtragičnije stvari u svom životu, a društvu je to kao neka javna šala. Svi ismijavaju, a vama se raspao život. Nikome ne želim da mu se to dogodi', rekla je Vlatka za RTL.

Kaže kako su se posljedice odrazile na njezin život, a traju još i danas. 'Koliko sam ja tu sama kriva, teško mi je reći. Ja još dan danas plaćam posljedice tog tretmana u medijima, a prošlo je već sedam godina. To donosi samo loš imidž i štetu. Muškarci mi prilaze s predrasudama, a normalni muškarci, kakvi mene privlače, zaziru od javnosti', priznaje Vlatka.


O odnosu s Dikanom rekla je: 'Nisam negativna osoba. Pamtim i lijepe stvari, a u tom odnosu ga je bilo, inače nikada ne bi ni postojao. Ali završio je iznimno ružno', kaže ova voditeljica i glazbenica, otkrivši da želi naći srodnu dušu te da obožava djecu.

'Kada ste slobodna žena, često ste na meti oženjenih muškarca. Znam to iz iskustva. Ali ja želim slobodnog muškarca', odlučno govori Vlatka i s lica ne skida svoj upečatljivi osmijeh te naglašava da se potpuno posvetila poslu, fakultetu na kojem niže same petice s prosjekom 5,0 i svakodnevnom vježbanju.