NIKAD LJEPŠA

Raskošni pramenovi Jennifer Lopez pun su pogodak i brišu godine s lica

25.08.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Jennifer Lopez godinama je vjerna svojim prepoznatljivim medenim pramenovima u nekoliko tamnijih i svjetlijih nijansi, strateški raspoređenih kako bi se postigla višedimenzionalnost, a sad ih je baš istaknula

Uvijek je besprijekorno odjevena, i kad se radi o večernjim i dnevnim izdanjima, ali točka na 'i' svakog looka lijepe 54-godišnjakinje je, osim savršenog make upa, njezina chic frizura.

Nije tajna to da je Jenny From the Block iznimno ponosna na svoju bujnu kosu i brižljivo je njeguje.

Bez obzira na trendove, ne odustaje od prepoznatljivih medenih pramenova u nekoliko nijansi.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Sad je svoj imidž osvježila divnim zlatnim pramenovima koji su se pokazali punim pogotkom i imaju dodatnu prednost jer brišu godine s lica pa lijepa glumica, pjevačica i dizajnerica izgleda nikad bolje.

J.Lo je svoj novi look predstavila na Instagramu, a u bijeloj košulji, trapericama i sakou izgledala je fantastično. Voli tople tonove, a novi, istaknutiji zlatni pramenovi odlično joj pristaju te uspješno imitiraju efekt kao da joj je kosa prirodno posvijetlila od sunca. Dovoljno prirodni, a opet vidljivi, izvrstan su upgrade njezine cool frizure, za koju uvijek dobiva komplimente.

UDOBNOST PRIJE SVEGA

Jennifer Lopez plijenila poglede u traperu od glave do pete

Pogledaj galeriju

Novi je imidž istaknula uz pomoć blagih valova.

'Prirodna, 'osunčana' boja kose uvijek je vrlo tražena. Mislim da mnogi uvijek traže savršen gradijent tamnog prema svijetlom, a trend brinete sa zlatnim pramenovima to vam daje s višetonskim i višedimenzionalnim te pažljivo izvedenim pramenovima', objašnjava poznati frizer Matt Rez.

Jennifer tako još uvijek ima raskoš svoje karamelne baze i korijena, a sve je uravnoteženo novim svijetlim pramenovima. Taj način bojenja, koji dakako zahtijeva vrlo vještog kolorista, uspješno stvara dodatni volumen.

'Tajna je u savršenim pramenovima u prijelazu od najtamnijeg pri korijenu do najsvjetlijeg pri vrhovima, sa suptilnim baby pramenovima koji uokviruju lice. Boja može biti istaknuta onoliko koliko klijentica želi, ovisno o tome koliko kontrasta želi', kaže on, dodajući da je najbolje detaljno objasniti frizeru kakav se efekt želi postići kako ne bi bilo nesporazuma.