DOM MILESA TELLERA

Raskošni novi dom zvijezde 'Top Guna: Maverick' osvaja elegancijom

04.04.2023 u 16:03

  • +6

Dom Milesa Tellera

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Miles Teller, najpoznatiji po ulogama u filmovima 'Top Gun: Maverick', 'Whiplash' te trilogiji 'Divergent' ili 'Fantastic Four', počastio se luksuznim zdanjem na elitnoj lokaciji

Iako već posjeduje kuću u Studio Cityju, Teller (36) je investirao u elegantno zdanje smješteno na omiljenoj lokaciji bogatih i slavnih - Pacific Palisadesu.

Zvijezda 'Top Gun: Maverick' i njegova supruga, manekenka Keleigh iskeširali su 7,5 milijuna dolara za očaravajući dom uređen u modernom minimalističkom stilu te koji sadrži sve, od kina do krovne terase idealne za partyje.

GLAMUR U CANNESU

Premijera novog nastavka 'Top Guna' vrvila je slavnim ljepoticama: Pogledajte njihova raskošna izdanja

Pogledaj galeriju

Izgrađeno 2015. i nedavno preuređeno, ovo luksuzno zdanje s pet spavaćih soba i sedam kupaonica proteže se na tri kata s podovima od tamnog drva i visokim stropovima. Dnevni boravak povezan je s ukusno uređenom bijelom kuhinjom opremljenom otokom i vrhunskim uređajima.

Na donjoj razini nalaze se kino, obiteljska soba s kaminom, ured i teretana, a s prostrane krovne terase puca nevjerojatan pogled na okolna brda i planine Santa Monice. Veliko travnato dvorište zasad nema bazen, ali tu je sasvim dovoljno prostora za njegovo postavljanje, ako se glumac i njegova supruga odluče za to.