NATAŠA JANJIĆ:

'Puno puta sam se svađala s dečkom i pakirala kofere'

15.02.2010 u 00:07

Bionic
Reading

U kazalištu Gavella na Valentinovo održana je premijera predstave 'Prekidi' redatelja Marka Torjanca u kojoj su glavnu ulogu imali sjajan Amar Bukvić i Nataša Janjić. Glumica nam je otkriva da se i sama više puta našla situacijama i izgovarala rečenice koje su u scenariju predstave

Radnja predstave prati mladi par na putu kroz ljubavnu vezu prožetu poznatim ljubavnom strašću, slomljenim srcima prekidanjem, ponovnim sastajanjem, zanosom i samoćom, u čemu su se, bez sumnje, mogli prepoznati svi koji su ikada bili u ljubavnoj vezi.

I glumica Nataša Janjić, koja je u vezi s Joškom Lokasom, priznala nam je da se vuše puta u životu našla u strastvenim svađama sa životnim partnerima, svađama te pakirala kofere, što nam je u kratkom razgovoru nakon predstave otkrila.

'Čak sam i sama rekla da sam i ja radila i izgovarala svakojake rečenice baš koje izgovaram u ovoj predstavi, svađala se s dečkom, pakirala kofere, ma svašta pomalo', rekla je atraktivna glumica kojoj je popriličan broj kolega, ali i uglednika došao čestitati na premijeri. Iako je profesionalka, priznala nam je kako je imala veliku tremu prije premijere.

     

Janjić: Amar i ja smo kao braća

'Imali smo veliku tremu, dugo nisam radila ovako malu predstavu u kojoj glume samo dva glumca, tako da sam imala posebno veliku tremu, inače nemam problema s tremom. Ali moram naglasiti da je publika bila divna i, kada su počeli tako lijepo reagirati, onda sam se konačno opustila. Imali smo i malu nezgodu tijekom predstave. Naime, pao nam je paravan usred moje i Amarove svađe, ali se to nije moglo dogoditi u boljem trenutku', rekla je Nataša, koja se nakon predstave pojavila s Amarom obučena u vjenčanicu, na što je glumčeva mama pustila suzu.

'Amar i ja se jako dugo znamo jer smo studirali zajedno, ma mi smo kao braća. Tijekom studija njegovi roditelji su bili kao moji i obrnuto. Kada ga je njegova mama vidjela obučenog u odijelo pored mene u vjenčanici, rasplakala se, to ju je dirnulo', otkrila nam je Nataša koja se mjesec i pol intenzivno pripremala za ovu modernu predstavu o mladom ljubavnom paru, kojom je publika bila naprosto oduševljena.

'Mislim da je Valentinovo super dan za ovu predstavu jer ovo je ljubavna priča u kojoj se svatko može prepoznati. Univerzalna je, svatko tko je bio u braku, ozbiljnoj vezi, tko je izašao iz ozbiljne veze ili braka - može se prepoznati u svakoj rečenici izgovorenoj tijekom predstave', zaključila je Nataša za tportal.hr, jer se i sama prepoznala u predstavi 'Prekidi.'