DAVID ARQUETTE:

'Prvu pivu sam popio kad sam imao četiri godine'

24.02.2011 u 11:12

Bionic
Reading

Glumac je gostujući u emisiji Oprah Winfrey priznao da je zahvaljujući liberalnim stavovima svoje obitelji počeo piti od ranih dana

Nakon što je više od mjesec dana proveo u klinici za liječenje od alkoholizma, američki glumac David Arquette je priznao kraljici televizijskog showa Oprah Winfrey kad je prvi put probao alkohol.

'Bilo je to kad sam imao četiri godine. Spustio sam se s tatom u podrum i zgrabio jednu pivu. Popio sam je cijelu', priznao je David koji je cijeli život koketirao s alkoholom, no granicu je prešao kad se razveo od glumice Courtney Cox u listopadu prošle godine.

'Nakon što sam se razveo od Courtney, počeo sam piti preko mjere, tulumariti, uništavati se. Courtney i sestra Patricia su zaslužne za moje liječenje, one su me nagovorile i jako sam im zahvalan', priznao je 39-godišnji glumac.

'Kad sam došao kući s liječenja, malo sam odrijemao. Probudio sam se u krevetu sa svojom sestrom i bivšom ženom. Vani su me čekali moji prijatelji i poslovni suradnici. Bio je to malo šokantan, ali lijep doček', ispričao je Arquette.