ELFSI PONOVNO IZNENADILI

Prva online revija u Hrvatskoj: Poznate dame zablistale u ulozi modela i to iz vlastitih domova, evo kako je to izgledalo

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 08.05.2020 14:00
  • Objavljeno 08.05.2020 u 10:55
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Domaći modni dvojac Elfs svojim vjernim obožavateljicama u jeku pandemije odlučio je ponuditi jedinstveno modno iskustvo u znaku virtualne modne revije kojom su predstavili komade iz svoje nove kolekcije radnoga naslova 'Rivijera'

Dizajnerski dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, koji se krije iza popularnog domaćeg brenda Elfs, javnosti je odlučio predstaviti prvo online modno događanje u Hrvatskoj.

Njihova nova kolekciju za aktualnu sezonu, radnoga naslova Rivijera, sastoji se od ležernih odjevnih komada, ali i onih glamuroznijih, stvorenih da impresioniraju. Dizajneri se nisu ograničavali na pojedini tip silueta, već nude kolekciju koju bi u tri riječi najbolje opisali kao retro, romantičnu i luksuznu.

U kreiranju jedinstvenog modnog iskustva, domaćem modnom dvojcu pomogle su i brojne poznate Hrvatice u ulozi modela koje su Elfsovu novu kolekciju predstavile iz topline vlastitih domova.

  • +12
  • +9

Online revija modnoga dvojca Elfs

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz radijske voditeljice Nives Ivanišević, Ivanu Mišerić, pjevačice Indiru Levak i Maju Šuput, komade iz nove kolekcije Elfsa predstavio je i bračni par Lejla i Tarik Filipović, glumica Petra Kurtela, modne influencerice Lidija Lešić, Rita Rumora i brojni drugi.

ONLINE EDITION - ELFS FASHION SHOW S/S 2020

Izvor: Društvene mreže / Autor: ELFS