POPUT KIM KARDASHIAN

Pripijena lateks haljina jedva je obuzdala raskošne obline plus size ljepotice

04.04.2018 u 22:59

Bionic
Reading

Najuspješniji domaći plus size model, Lucija Lugomer, još jednom je dokazala da se ne stidi svojih raskošnih oblina te je uskočila u pripijenu haljinu od lateksa koja je jedva pridržavala sve na svome mjestu. Lucijini obožavatelji koji redovito hvale ljepotičine prirodne atribute ni ovoga puta nisu mogli sakriti oduševljenje

Plus size ljepotica Lucija Lugomer svako toliko svoje vjerne obožavatelje na Instagramu obraduje sočnom fotografijom, a dok ne stigne sezona kupanja i fotografija u kupaćem kostimu na kojima Lucija ne krije pokoji višak kilograma, celulit, strije i sve one nedostatke kojih se žene obično stide, lijepa brineta je fanove ovog puta počastila izazovnim stajlingom, koji je momentalno izazvao lavinu oduševljenih komentara.

24-godišnja ljepotica, koja nerijetko otvoreno govori o svojoj tinejdžerskoj borbi s manjkom samopouzdanja i željom da bude prihvaćena te je jedna od rijetkih zagovornica prirodne ženske ljepote u svim oblicima i veličinama, pozirala je za svoje fanove u pripijenoj nježnoružičastoj midi haljini od lateksa pristupačnog brenda Fashion Nova.

Uska haljinica na bretele istaknula je Lucijino bujno poprsje i bokove, a ljepotica je struk dodatno stanjila debelim remenom zmijskog uzorka.

  • +8
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gotovo identičnu haljinu s potpisom Atsuka Kuda nosila je u studenom 2014. godine slavna reality zvijezda Kim Kardashian, također poznata po bujnim oblinama. Iako ne znamo je li Lucija iskopirala slavnu reality zvijezdu ili dvije ljepotice imaju tek sličan modni ukus, sigurni smo kako bi se Lucijini obožavatelji jednoglasno složili kako plus size ljepotici haljina bolje pristaje.