POKRIVALA ZA GLAVU

Provjerili smo kakve šešire ovoga ljeta nose domaće modne ikone

29.07.2022 u 22:21

Bionic
Reading

Slamnati šešir uz sunčane naočale i kupaći kostim jedan je od omiljenih modnih dodataka za ljeto. Odavno je ovaj modni dodatak za glavu prestao biti isključivo zaštita od sunca. Modne ikone pomno biraju modele kada je riječ o šeširima, a evo kakva se pokrivala nose ove sezone

Jedan pregled po feedu popularne društvene mreže koja je postala glavni modni reklamni letak, dovoljan je da se vidi kakvi se šeširi i kape nose ovoga ljeta. Slamnati šeširi i ove sezone uvjerljivo vladaju na plažama diljem Jadrana, a modne ih blogerice sjajno kombiniraju uz ostatak ljetnih krpica.

Osim toga sve se češće na glavama poznatih domaćih modnih ikona mogu vidjeti marame koji doživljavaju svoj veliki povratak na scenu, a tu su i šilterice koje su još od proljeća prigrlile brojne djevojke i uklopile ih u svoj stil. Istovremeno šarmantni i praktični, slamnati šeširi u naš ljetni look i ormar unose kako dašak glamura, tako i zaštitu od jakih sunčevih zraka.

Slamnate šešire obožavaju brojne naše influencerice, pjevačice i bivše manekenke. S glave ih ni ovoga ljeta ne skida Maja Šuput koja ima velik broj modela, a koji joj redom svi pristaju. Od velikih i glamuroznih pa do manjih i trendi.

Ovo ljeto šešire je maramama i šiltericama zamijenila bivša manekenka Iva Radić, jedna od žena s domaće scene čiji se stilski izražaj ističe.

Blogerice Pamela Badžek i Dora Marinović uvijek među prvima hrabro nose neke od modela šešira koje se neki ne bi usudili odjenuti na domaće plaže. Veliki klobuci, razne boje i dezeni mogu se vidjeti kod obje modno osviještene dame.

Njihova kolegica Jelena Marinović se pak okrenula maramama koje istovremeno obuzdavaju njezinu bujnu kosu, ali su i praktično rješenje za prekriti glavu od jakog sunca. Osim toga vrući su trend i lako se uklapaju u ljetne stajlinge za plažu.

Jedan od vodećih trendova sezone su šeširi od tkanine uskog oboda, kakvi su se nosili 90-ih, a koje su na scenu vratile modne influencerice.