TAKO MOĆNO

Prsluk odijelo novi je trend, a Iva Radić pokazala je kako ga kombinirati

24.07.2022 u 20:48

Bionic
Reading

Formalnije bermude i prsluk u odgovarajućoj boji posljednjih tjedana gledamo na sve više modnih influencerica. Upravo ova kombinacija pokazala se kao dobitna, a u svojim je redovima imaju i dizajnerske kuće i high street brendovi

Prsluci su odavno prestali biti rezervirani samo za muškarce, a ove sezone izgledaju nevjerojatno moćno u kombinaciji s bermudama koje doživljavaju vrhunac svoje popularnosti.

Takozvano odijelo prsluk, sve češće možemo vidjeti na brojnim modno osviještenim damama, a najčešće ih nose u crnoj ili bijeloj boji.

Jedna od onih koja nije odoljela isprobati isfurati ovaj sjajan spoj je Iva Radić, bivša manekenka i osoba s istančanim modnim ukusom. Iva je svoj bijeli prsluk sjajno sparila uz bijele bermude, a začinila ih je najpoželjnijim Hermes natikačama. Crvena torbica igrala je završnu riječ kako bi podigla cijeli stajling.

Prsluci, koji su inače sjajni za prijelazna razdoblja, pokazali su se kao hit i u ljetnim vrućim danima. Idealni su jer se mogu kombinirati i zasebno, uz traperice, mini suknje ili na duge palazzo hlače. U bilo kojem obliku izgledat će efektno i dati dozu uniformiranosti.