RANIA OD JORDANA

Dugo je nismo vidjeli: Lijepa kraljica prigrlila veliki trend iz 90-ih, a zna i kako ga nositi

28.07.2022 u 09:09

Bionic
Reading

Iako se posljednjih mjeseci nije viđala u javnosti, jedna od najljepših ali i najbolje odjevenih kraljica na svijetu na moderan način najavila je povratak kraljevskim dužnostima

Od svog dolaska u jordansko kraljevstvo danas davne 1993. godine, Rania ne prestaje nizati besprijekorna modna izdanja, najčešće stvorena od bezvremenskih komada naglašenih dodacima posebnog izgleda

Ovoga tjedna 51- godišnju kraljicu prvi put se moglo ugledati na nekom angažmanu nakon što se prije dva mjeseca oprostila od oca. On je uključivao posjet jordanskom gradu Jerash gdje se sastala s predstavnicama organizacije Alnoor Almouben Association.

Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za tu prigodu osvanula je u izdanju kojim je u potpunosti dominirala traper suknja midi dužine s potpisom dizajnerice Gabriele Hearst, a u njezin visoki pojas utaknula je bijelu košulju s detaljem puf rukava i plavim vezom.

Suknje od trapera ove sezone posebno su poželjne za nošenje sloveći za veliki trend na modnoj sceni. I dok će brojni koji su odrastali 90-ih godina svojatati traper suknje, ovaj odjevni komad prvotno je postao popularan u eri ludih 70-ih, da bi modni preporod doživjele 90-ih godina i početkom milenija.

Kao završni detalj besprijekornog stajlinga, lijepa jordanska kraljica odabrala je salonke u špic od crne kože s potpisom Diora.

Ovo izdanje kojim je najavila povratak svojim kraljevskim dužnostima posebno se svidilo njezinim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama, kao I vlasnicima profila specijaliziranih za kraljevsku modu.