ZA SAMOSVJESNE ŽENE

Proslavljena balerina u modnoj priči Etne Maar

03.03.2017 u 19:17

  • +2

Etna Maar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vladimira Spindler

Bionic
Reading

U najnovijoj kampanji Etne Maar za proljeće/ljeto 2017 pod nazivom 'Modni pique jedne balerine' u glavnoj se ulozi pojavljuje baletna prvakinja HNK Lucija Radić

Andrijana Subotić Pjajčik, dizajnerica koja stoji iza Etne Maar, željela je svoje osjećaje i promišljanje o svijetu koji je okružuje izraziti kroz svoje kreacije namijenjene ženama koje se ne boje biti drukčije, svoje.

Balerina zagrebačkog baletnog ansambla HNK-a Lucija Radić, dobitnica nagrade Ana Roja kroz svoje baletne pokrete odlično dočarala ljetnu kolekciju Etne Maar, i time pokazala da je odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

Kolekciju čine pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež.

Sve se može međusobno kombinirati čime se stvaraju slojeviti stajinzi prikladni za sezonu koja dolazi.

Baletne pokrete spretno je ulovila u svom objektivu Vladimira Spindler, grafički obradila Senja Vild, a za šminku je zadužena Kristina Atletić.