DAN ZA SLAVLJE

Proslavite slatko Valentinovo na Chocofestu

14.02.2013 u 12:15

Bionic
Reading

Drugi slatki Zagreb Chocofest završava na Dan zaljubljenih, a tko još nije stigao, neka požuri na Trg bana Jelačića i uživa u čokoladi

Posljednjeg dana Chocofesta u programu Show cooking u podne Lena Jurić iz Rawfood cluba Elixir radi sirovu čokoladu, a potom u 15 sati majstori iz vrhunske slovenske čokolaterije Lucifer prezentiraju izradu svojih ekskluzivnih pralina.

Navečer, u 19 sati na redu je Falkensteiner Valentinovo - nagradna igra za parove: 'Chocolate blinde tasting' odnosno kušanje čokolade naslijepo. Podsjećamo, nagrade su bogate: prva nagrada je 4-dnevni wellness aranžman za dvoje Čokoladna priča, druga je nagrada 3-dnevni wellness aranžman za dvoje Spa Experience Roses i treća nagrada je 2-dnevni wellness aranžman za dvoje Wellness na moru, koje će se realizirati u Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik.

Zagreb Chocofest završit će dodjelom donacije od 14.100 kuna udruzi Zamisli koja okuplja mlade s invaliditetom i tjelesnim oštećenjima. Novac je prikupljen u humanitarnoj prodaji čokoladne torte od 15 metara, a tortu je donirala tvrtka Mlinar. Udruga će novac uložiti za opremanje kuhinje u svojim novim prostorima.

U sklopu posljednjeg dana Chocofesta također će biti dodijeljene nagrade za Foto natječaj 'Zašto ju volim' i natječaj za najčokoladniju priču - najbolju i najslađu priču o čokoladi na Facebooku!