MODNI ULOVI

Pronašli smo pristupačne i trendi suknje idealne za duge tople dane koji su pred nama

12.05.2019 u 08:09

Bionic
Reading

Ako izuzmemo haljine, suknje su ove sezone apsolutne vladarice proljeća. Ne pamtimo kada su bile ovoliko popularne, a pogotovo one midi kroja, koje su preplavile trgovine. Trendseterice diljem svijeta ne skidaju se iz ovog popularnog odjevnog komada idealnog za tople proljetne dane, a mi smo se bacili u potragu za najljepšim modelima za svačiji ukus i džep

Ovog proljeća hit su suknje na preklop, stepenasti ili pak asimetrični modeli midi i maksi kroja koji svojim efektnim izgledom podižu i najjednostavniji stajling, no ukoliko tražite model kojim je nemoguće pogriješiti - onda su to oni s cvjetnim uzorkom koji je doslovno preplavio trgovine.

Omiljeni proljetni uzorak varira od sitnih do velikih cvjetova, od osebujnog tropskog cvijeća do osvježavajućih tratinčica, a veliki hit su i modeli vintage izgleda s cvjetićima. Veliku ulogu ove sezone odigrat će i točkice pa svakako ne preskačite vješalice s točkastim suknjama koje su toliko chic i elegantne da su prikladne za sve prigode - od ležernih do svečanih.

  • +184
Suknje iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prije nego zavirite u galeriju s najljepšim modnim ulovima koje smo pronašli u popularnim high street trgovinama, u nastavku provjerite kojih ćemo to 10 trendi modela suknji narednih mjeseci viđati posvuda.

1. Suknje cvjetnog printa

2. Suknje na točkice

3. Suknje na prugice

4. Suknje na preklop

5. Traper suknje

6. Suknje s gumbima

7. Slip suknje

8. Suknje sa životinjskim printom

9. Suknje od tvida

10. Plisirane suknje