MODNI NOVITETI

Pronašli smo pristupačne high street komade koje vrijedi pospremiti u ormar ove jeseni

01.09.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Na police trgovina pristigle su jesenske kolekcije koje nas mame sa svih strana, a i činjenica da je stigao rujan dodatan je poticaj da zavirimo u trgovine i otkrijemo ponudu high street brendova. Upecali smo pregršt modnih noviteta s potpisom omiljenih high street brendova koje vrijedi pospremiti u ormar već sad

I prije nego smo se snašli poslije izlaska iz izolacije i uspjeli organizirati ljetovanje stigao je rujan i sa sobom donio kišu, a to znači dvije stvari - kupanju je došao kraj i vrijeme je za obnovu garderobe. Na police high street trgovina pristigle su jesenske kolekcije, a mi nismo odoljeli baciti oko što se nudi.

Ove jeseni uistinu će biti za svakoga ponešto. Osim vječne crne boje i kariranog uzorka, modni stručnjaci najavili su opću pomamu za resicama i pletivom, što se da primijetiti i po aktualnoj ponudi high street brendova. Dugi kaputi od kože i vinila također se vraćaju ove sezone u modu, a možda najveće iznenađenje sezone su gumene čizme i glamurozne rukavice poput onih koje se nose u kazalište.

Dramatični rukavi još uvijek suvereno vladaju modnom scenom, a neće nas napustiti ni u nadolazećim mjesecima. Ako želite kupiti komad odjeće koji će vam se isplatiti s godinama, investirajte u sako s dodatkom remena u struku jer ovo je trend koji će biti must have sezone.

Popularna će biti i crvena boja, a posebno u kombinaciji sa šljokicama, no ako volite klasične komade odjeće, sigurno nećete pogriješiti investirate li u neutralnu bodycon haljinu od pletiva koja slovi za najpopularniji model sezone jesen/zima 2020.

  • +30
Jesenski high street komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije