'pidžama hlače'

Jesu li ovo najudobnije hlače? Nose se od jutra do mraka, a koštaju manje od 30 eura

20.03.2024 u 18:59

Bionic
Reading

Hlače s visokim udjelom elastina (75%) novi su hit u ponudi Zare zbog svoje svestranosti i nevjerojatne udobnosti

U potrazi za udobnim hlačama modne zaljubljenice najčešće biraju modele od pamuka ili lana, a Zara nam sada donosi komad od besprijekorno podatne viskoze.

Iako je riječ o polusintetičkom materijalu, viskoza se često koristi pri izradi pidžama jer se smatra idealno zamjenom za znatno skuplju svilu, a u prilog joj ide i visok udio elastina.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Upravo zato ovaj model možete pronaći i pod nazivom 'pidžama hlače', a riječ je o komadu koji je toliko udoban da ćete ga poželjeti nositi od jutra do mraka - pa čak i u krevetu!

Mnogima omiljena high street trgovina dizajnirala ih je u laskavoj strukturiranoj silueti te sivoj boji, što ih čini iznimno svestranima i lako uskladivima sa svim kombinacijama.

Njihove ekstra duge nogavice posebno će dobro izgledati nošene na glomaznije modele tenisice, ali i retro komade kao što su najpoželjnije Adidas Sambe. Kada je riječ o cipelama, najbolje će pristajati na ravne modele kao što su iznimno udobne i vrlo popularne mokasinke i balerinke.

Ovakve hlače sjajna su alternativa klasičnim trapericama jer pružaju veću ugodu i osjećaj lakoće pri nošenju, a njihov široki kroj, jasna struktura i siva boja čine ih iznimno elegantnima pa tako i prigodnima za brojne prigode.

Velika prednost jest i njihova cijena koja u aktualnoj Zarinoj ponudi iznosi 25,99 eura.

SUBOTNJA ŠPICA

S dobrim parom traperica teško je pogriješiti; evo kakvi se modeli nose u Zadru

Pogledaj galeriju