ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Ove elegantne i udobne hlače najveći su hit ove sezone, a znamo i zašto

19.03.2024 u 07:50

Bionic
Reading

Traperice su bez sumnje i dalje jedan od najpopularnijih komada, a u posljednje vrijeme raste popularnost još jednog vrlo svestranog modela, savršenog za brojne prigode

Ususret toplijem razdoblju mnoge fashionistice itekako se vesele uvijek dobrodošlim investicijama, a osim haljina i suknji, koje čine osnovu svake proljetne garderobe, među najtraženijim komadima svakako su hlače.

Traperice ravnih nogavica ili one širih krojeva bit će u fokusu modnog svijeta i u mjesecima pred nama, a ako volite nositi hlače, no htjeli biste modele koji su idealni i za poslovne prigode te lijepo ističu figuru, nećete pogriješiti investirate li u klasične hlače na tragu popularnih uredskih modela.

Među ljubiteljicama ovakvih stilova je Rosie Huntington-Whiteley, manekenka i glumica koja redovito briljira svojim outfitima, idealnim spojem elegantnih klasika i ženstvene razigranosti.

Omiljena britanska modna ikona nedavno je i na pariškom Tjednu mode očarala besprijekornim stilom, dokazavši da baš u takav model hlača treba investirati ovoga proljeća.

Rosie Huntington-Whiteley

Senzacionalno izdanje slavne plavuše: Mnogi će ovu haljinu poželjeti, no rijetki odjenuti

Pogledaj galeriju

Njezine cool hlače odlikuje laskav kroj i chic dizajn, a zahvaljujući dugim nogavicama, koje su pri dnu proširene, ovaj must have proljetni komad vizualno izdužuje figuru.

Njihova je prednost i u vrlo visokoj razini udobnosti jer su načinjene od meke i lagane tkanine pa su odlično rješenje za brojne prigode, naime udobne su poput tajica i elegantne poput poslovnih hlača.

Kako ih nositi? Strogih pravila nema pa ih slobodno kombinirajte s udobnim hudicama ili džemperima, košuljama, kratkim topovima, T-shirtom, romantičnim bluzama... Također, odlično izgledaju u kombinaciji s bombericama, kožnim kaputima, balonerima...

Neutralni komadi (sako, bijeli T-shirt i elegantne crne hlače) uz pomoć chic dodataka, poput statement sunčanih naočala i crnog clutcha, što je sjajno isfurala Rosie, odličan su primjer takvog bezvremenskog outfita kakav nikad ne izlazi iz mode...