DOZA INSPIRACIJE

Pronašli smo najljepše kupaonice na Instagramu zbog kojih ćete poželjeti nešto promijeniti i u svojoj

14.02.2020 u 06:52

Bionic
Reading

Sa svakom idejom uređenja kupaonice na Instagramu postat ćete sve uvjereniji da ova nužna prostorija u domu ne mora biti zanemarena. Kupaonice mogu biti istinske oaze - mjesto koje može pretvoriti vaše uobičajene aktivnosti u najbolje iskustvo u danu

Kad idemo uređivati svoje domove, mnogi od nas najmanju pažnju posvećuju kupaonicama. Prednost najčešće dajemo odabiru kauča, tepiha ili stolova. Usavršavamo svoje spavaće sobe i dnevni boravak - svoje blagovaonice i kuhinje. I na kraju svega, konačno se bavimo uređenjem kupaonice. Možda kupimo slatku zavjesu za tuširanje ili udoban kupaonski tepih. Možda ćemo se pobrinuti da se naši ručnici podudaraju bojom, a ako se osjećamo stvarno ambiciozno, možda ćemo u dekor kupaonice uključiti neku biljku ili sliku.

Iako su kupaonice jedna od najpotrebnijih prostorija u bilo kojem domu, ne možemo ih prestati uskraćivati ​​za trud i energiju koju zaslužuju. Jednostavno rečeno, kupaonice su beskrajno podcijenjeni prostori, a ljepota hashtaga #BathroomsOfInstagram je u tome što se pomalo, objavu po objavu, navedeno počinje mijenjati.

Provedite nekoliko minuta pregledavajući hashtag #BathroomsOfInstagram i vidjet ćete zapanjujući namještaj, žive boje i uzbudljiv dekor. Naći ćete bujno zelenilo, dekor u znaku svijeća ili predmete za pohranu kupaonskih sitnica, tako slatkih da se zapravo veselite čišćenju doma.