ZA LJETO SA STILOM

Pronašli smo najljepše haljine za plažu: Praktični i udobni modeli od prozračnih materijala koje ćete obožavati

20.06.2021 u 16:44

Bionic
Reading

Većina žena prilikom odlaska na plažu najčešće poseže za praktičnim i udobnim haljinama od prozračnih materijala, a ove godine police trgovina, na radost brojnih od njih, krasi pregršt modela za svačiji ukus i stil

Brojne dame imaju svoju viziju idealne haljine u kojoj će nesmetano uživati na putu i odlasku s plaže. Jedne preferiraju modele lepršavog maksi kroja, druge modele mini dužine koji se neće lijepiti za noge, trećima je najbitniji njihov materijal, a četvrtima to da prekriva ruke kako bi se poštedjele opekotina od sunca.

Na sreću svih onih dama koje se nalaze u potrazi za idealnom haljinom za plažu, brojni brendovi potrudili su se da u aktualnoj ponudi ne manjka različitih modela od kojih se pojedini jako ističu.

  • +29
Haljine za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu riječ je o dobrim starim kaftan haljinama, kakve je 70-ih godina u modnu stratosferu gurnuo američki dizajner Roy Halston, a zatim i modelima u duhu boho stila odijevanja, koji tradicionalno uživa popularnost u ljetnim mjesecima.

Detalj veza ili čipke i ovoga puta najzastupljeniji je kada govorimo o aktualnim modelima haljina za plažu, a svi do jednoga stvoreni su od materijala poput pamuka i lana, koji provođenje vremena na ljetnim vrućinama čine lakšim.

Uz spomenute modele, teško je ne primijetiti lepršave verzije golih ramena ili spuštenih naramenica, najčešće u prirodnim zemljanim tonovima.

Ako se i dalje nalazite u potrazi za novom haljinom za plažu koja će ispuniti sve vaše uvjete, zavirite u galeriju i provjerite kakvi se modeli sada nude u popularnim high street trgovinama.