PROMO KARTE QATAR AIRWAYSA

Promo akcija traje još dva dana, do srijede 23. svibnja

21.05.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Zagreb, 21. svibnja 2012. - Povodom otvaranja nove zračne linije za Zagreb Qatar Airways je pripremio posebnu promotivnu ponudu letova po atraktivnim cijenama prema brojnim egzotičnim destinacijama. Akcija traje još dva dana, do srijede 23. svibnja

Povratne karte po promotivnim cijenama dostupne su za sljedeće destinacije: Maldivi već od 460 eura, Peking već od 360 eura, Šangaj već od 330 eura te Dubai već od 190 eura. Karte se mogu iskoristiti do kraja godine.

Povratna karta za Budimpeštu dostupna je već od 25 eura, za kupovinu do 31. svibnja, a može se iskoristiti do 9. srpnja 2012.

Karte možete rezervirati preko internetskih stranica Qatar Airwaysa i odabranih putničkih agencija. Navedene cijene ne uključuju takse i naknadu za izdavanje karte.

Qatar Airwaysa, kompanije koju je najuglednije strukovno istraživanje Skytrax prošle godine proglasilo najboljom zrakoplovnom kompanijom na svijetu. Qatar Airways jedna je od samo šest svjetskih aviokompanija s kategorijom pet zvjezdica i već šest godina za redom najbolji zračni prijevoznik iz regije Bliskog istoka.

Dodatne informacije:

Qatar Airways ulaže više od 50 milijardi dolara u nabavu 250 novih zrakoplova, uključujući i zrakoplove tipa Boeing 787 i 777, Airbus A350, A380 i A320. Brzi rast poslovanja Qatar Airwaysa potaknuo je državu Katar da pokrene jedan od svojih najvećih projekata – izgradnju novog međunarodnog aerodroma u Dohi, čije je otvaranje predviđeno krajem 2012. godine. Skytrax je jedino neovisno istraživanje koje na globalnoj razini prati standarde u zračnom prijevozu i smatra se najvažnijim mjerilom izvrsnosti u zrakoplovnoj industriji. Osim što je prošlog ljeta dobio Skytraxovu prestižnu nagradu Zrakoplovna kompanija godine za 2011, Qatar Airways je već šestu godinu za redom proglašen Najboljom bliskoistočnom zrakoplovnom kompanijom, dok je njegov Premium Terminal na Međunarodnom aerodromu u Dohi osvojio naslov Najboljeg salona za putnike prvog razreda.

Više informacija može se naći na adresi www.qatarairways.com