efektan komad

Proljetni hit: Svi su ludi za ovim hlačama od 400 kuna

10.05.2018 u 11:23

Bionic
Reading

Sudeći po najnovijim Instagram fotografija nekih od najutjecajnijih modnih blogerica, hlače relativno novog i cjenovno pristupačnog brenda iz Australije uživaju veliku popularnost

Gotovo da ne postoji it djevojka današnjice koja u svojoj kolekciji u ormaru ne posjeduje barem jedan odjevni komad australskog hit brenda I.Am.Gia koji je svjetsku prepoznatljivost ostvario cjenovno pristupačnim i dizajnom zanimljivim streetwear komadima.

Ovaj relativno mlad australski brend uspio je stvoriti još jedan modni bestseller u znaku visokostrukiranih, narančastih hlača ukrašenih kariranim uzorkom. Model hlača naziva Polaris u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 400 kuna, a stiže u kompletu s visokorezanim halter topom.

Da je uistinu riječ o iznimno popularnom modelu hlača dovoljno svjedoče Instagram fotografije poznatih modnih blogerica, a u istom modelu nedavno je njujorškim ulicama prošetala zanosna Emily Ratajkowski koja ih je, uz odgovarajući top, nosila s retro modelom sunčanih naočala, efektnom žutom torbicom i parom bijelih gležnjača s petom.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Objavu dijeli I.AM.GIA (@iamgia)

Objavu dijeli I.AM.GIA (@iamgia)

Objavu dijeli I.AM.GIA (@iamgia)

Objavu dijeli I.AM.GIA (@iamgia)

🍊

Objavu dijeli María Bernad (@maria_bernad)