KONTRAEFEKT

Proganjaš li i ti dečke?

23.10.2010 u 08:53

Bionic
Reading

Kada im se neki dečko svidi, cure često imaju naviku previše im pokazivati da im se sviđaju. No, sve to na kraju može rezultirati time da on pobjegne glavom bez obzira!

Cure progoniteljice svoju naklonost često pokazuju ovako:

1.Zovu dečka za svaku sitnicu. U svemu vide dobru priliku da ga nazovu i nešto pitaju. Zovu ga i zato da ga pitaju zašto on nije nazvao kada je rekao da hoće.
2.Šalju e-mailove, SMS-ove, Facebook poruke, razne aplikacije s medvjedićima i cvjetićima na Facebooku i slično. Kontaktiraju ga na sve moguće i nemoguće načine samo da mu pokažu da su tu.
3.Stalno ga ispituju kako se osjeća, a prije svega što osjeća prema njoj.
4.Svako malo mu navraćaju kući.
5.Stalno organiziraju odlaske u kino, na predstave, tulume i slično, postaju organizatorice njegova društvenog života.

Sve ovo zapravo dečku neće dati da normalno diše i sigurno je da će željeti čim prije pobjeći od tebe. Ti ćeš sve ovo objasniti (njemu, ali i sebi!) kao bezopasno prijateljstvo. No, on to neće shvatiti nimalo prijateljski, već mu od prijateljice lako možeš postati trn u stopalu, a ne cura, što ti je bila prvotna namjera!

Naime, dečki ne vole pritisak, a sve ovo je upravo to – jedan veliki pritisak. I tako, umjesto da mu postaneš još draža (ako si mu u početku bila draga), na kraju se lako možeš pretvoriti u jednu od najomraženijih osoba u njegovom životu, te ćeš dobiti epitet – progoniteljice.

Isplati se biti strpljiva

Kad si mu jednom dala do znanja da ti se sviđa, povuci se i budi strpljiva. Velika je razlika između jednom mu pokazati da ti se sviđa i - proganjanja. Kada ga proganjaš, on uopće neće imati vremena sve si posložiti u glavi i shvatiti sviđaš li se i ti njemu ili ne. Stoga, strpi se i daj mu vremena! Nemoj odmah očekivati da će te nazvati, ali ako mu se sviđaš, budi sigurna da će to uskoro učiniti!

Mami ga, nemoj ga proganjati

Progoniteljice su obično nesigurne u svoje kvalitete i smatraju da vrstom agresije mogu druge natjerati na nešto. A ovo odbija ljude! Stoga radije budi pomalo tajnovita, pokaži mu da ti je lijepo u njegovom društvu, ali u isto vrijeme imaš život koji se odvija bez obzira na njega i koji također voliš. Ovo se itekako vidi i još će ga više privući k tebi. Sretno!