Pročitaj njezine tajne signale

Pročitaj njezine tajne signale

21.11.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Gledaš je preko klupe u školi ili dok pleše na tulumu ili u disku. Misliš da ona čini sve da bi te privukla. Pun si samopouzdanja, prilaziš joj, ali jedva da si otvorio usta, a ona te već odbila.

'Zašto?' neprestano se pitaš. Vjerojatno nisi dobro protumačio signale koje ti je slala (ili nije, a ti si mislio da je).

SIGNAL: Lutajuće oči

Priča s frendicom, ali joj pogled stalno bježi prema tebi. Zašto? Vjerojatno si joj ti zanimljiviji od razgovora koji upravo vodi. No, s druge strane, ako već znaš curu i razgovaraš s njom, a ona za to vrijeme daje ovaj signal, točnije oči joj lutaju svugdje naokolo umjesto prema tebi, onda je to siguran znak da nije posebno zainteresirana

SIGNAL: Crv u guzi

Događa li ti se da je u disku svako malo vidiš kako prolazi kraj tebe i, dok to čini, sramežljivo ili malo manje sramežljivo te pogleda? Ili u školi uvijek prolazi onuda gdje se ti zatekneš? Hm, čini se da stalno ide na wc, ali tko mora ići onamo svakih pet minuta (osim ako nema neke probavne smetnje ili slab mjehur). Pozor! Uvjeri se škica li možda tvog najboljeg frenda, koji je uvijek s tobom, a ako nije tako, znači da samo čeka da je pozoveš van!

SIGNAL: Buljenje

Mnoge cure nisu sramežljive i vole piljiti u odabranika svog srca. Ovo je vjerojatno utjecaj tinejdžerskih serija u kojima cure često koriste ovaj signal, kako bi odabraniku pokazale da im se sviđa, jer cure malo starije generacije nisu baš toliko buljile. Ako uz intenzivan pogled (od kojeg bi ti, ako si sramežljivko, najradije propao u zemlju) doda i pokoji osmijeh, to je znak da joj se sviđaš. Pozovi je na date! Pozor – prije se uvjeri da ustvari ne bulji u tipa koji stoji do tebe!

SIGNAL: Grupno buljenje

Evo ga opet! Cure rado pričaju i dijele tajne među sobom pa, ako joj se sviđaš, to sigurno zna njezina najbolja prijateljica, a možda i više njenih prijateljica. Stoga se nemoj iznenaditi kad nekih 3 do 4 para očiju znatiželjno gleda u tvom smijeru. Kada one pilje, ona ne pilji, a ako ti skužiš da bulje, ona će im reći da to ne čine pa će one odmah maknuti pogled. Blago tebi!

SIGNAL: Flert kosom

Ovo je sigurno jedan od najstarijih i najočitijih signala koje ženski rod šalje muškom. Mogli bismo ga nazvati i univerzalnim talentom koji gotovo svaka cura ima. Nekada navlači jedan čuperak među prstima, nekad cijelu kosu zabacuje, a ponekad je stalno 'kači' iza uha. Ako uz ovo još i pogledava u tvom smijeru – sviđaš joj se.

SIGNAL: Smijeh

Ako je u grupi s frendicama, smijat će se na glas, kako bi je ti zamijetio i pomislio da je zabavna. Naravno, može se raditi i o smiješku upućenom samo tebi. Uz ovo će još lagano zabaciti glavom. Ako je ovaj (o)smijeh namijenjen tebi, sada si ti na redu da nešto poduzmeš jer ovo je još jedan vrlo jasan signal da joj se sviđaš.