CARMEN GIMENO

Pristupačno i cool: Ne znate za koje se traperice odlučiti ovoga proljeća? Ugledajte se na sjedokosu modnu ikonu

05.04.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska influencerica koju obožavaju modni znalci zbog njezinih kreativnih i uvijek sjajno osmišljenih modnih kombinacija nastavlja briljirati genijalnim outfitima

Da fantastičan modni stil nije rezerviran samo za 20-i-nešto zaljubljenice u modu, uvijek iznova dokazuje i Carmen Gimeno koja svakim danom ima sve više pratitelja.

Okititi se od glave do pete skupocjenom odjećom poznatih modnih kuća nikad nije bilo modno pravilo po kojem se ravna ova maštovita Španjolka, na čiji se profil na Instagramu uvijek rado vraćaju mnoge zaljubljenice u modu.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako u njezinoj garderobi ima najviše komada s potpisom svima pristupačnih brendova poput Zare ili H&M-a, te da uvijek kupuje odjeću koja se uklapa u njezin budžet.

  • +20
Traperice ravnih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ponovno nas je Carmen očarala jednostavnim stajlingom koji uključuje dva basic komada koja svi imamo u garderobi: tenisice i traperice. Upravo u skladu s aktualnim trendovima koji na prvo mjesto stavljaju udobnost i Carmen već neko vrijeme nosi modele traperica koji su širih nogavica pa ako niste sigurni kakav model nositi ovoga proljeća s ovakvim krojevima nećete pogriješiti. 

Pedeset plus influencerica je bez greške spojila Zarine traperice udobnih nogavica s Adidasovim glomaznim tenisicama, a stajling je upotpunila kratkim kardiganom u tamnoplavoj s bijelim detaljima (H&M) i efektnim remenom. 

'Lijepa Carmen, uvijek savršeno', 'Divna', hvalili su je u komentarima njezini brojni fanovi. 

Točka na 'i' ovog cool stajlinga bili su crvena torba i retro sunčane naočale.