Maja Ciglenečki

Pristaje joj kao salivena: HTV-ova voditeljica oduševila izgledom u zavodljivoj crvenoj haljini

18.01.2024 u 19:22

Bionic
Reading

Crvene haljine ove sezone istaknule su se kao vodeći trend, a voditeljica Maja Ciglenečki pronašla je model koji laska figuri i zajamčeno privlači poglede

Simpatičnu voditeljicu Maju Ciglenečki gledatelji rado gledaju u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', a Maja nerijetko pažnju privuče dobrim modnim kombinacijama. Popularna voditeljica rado bira klasične i elegantne krojeve, a sada je pažnju privukla ultimativno senzualnom kombinacijom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, Maja je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija snimljenih tijekom obilježavanja 100 godina HKUD-a Prigorec Markuševec u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gdje je Maja imala ulogu voditeljice. Uz objavljene fotografije Maja je napisala: 'Od vaših 100 zajedno smo proveli, na ovaj ili onaj način, 35. Sretno prvo stoljeće mojim Markuševčanima.'

Što se tiče stajlinga, izbor je pao na midi crvenu haljinu uskog kroja koji je beskompromisno pratio liniju tijela posebno ističući struk. Haljinu je krasio i upečatljiv detalj u vidu koso nabranog materijala preko dekoltea koji je unio razigranost u inče jednostavan, ali vrlo efektan kroj.

PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE

Pretpremijeru nije propustila ni Maja Ciglenečki koja je izgledala sjajno u koži

Pogledaj galeriju

Inače, crvene haljine su se na velika vrata vratile ove sezone, a ova vječno senzualna haljina ima baš sve potrebno da postane alternativa čak i vječnom klasiku, maloj crnoj haljini te garantira elegantan look svaki put.

Maja je svoju crvenu haljinu spojila s još jednim elegantnim klasikom, zlatnim sandalama tankih remenčića koje doista idu uz sve i podižu baš svaku kombinaciju.

  • +8
Crvene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo