proljetni stajlinzi

Pripremite se na vrijeme: Ove chic boje uskoro ćemo viđati na svakom koraku

24.03.2024 u 21:17

Bionic
Reading

Dolaskom sunčanih i toplijih dana odmah poželimo ostaviti po strani svoje neutralne komade odjeće te se ogrnuti veselim i živopisnim bojama, u skladu s proljećem

Favoriziranje boja u proljetno-ljetnoj sezoni trend je koji traje desetljećima, a to se neće promijeniti ni u narednim mjesecima. Pastelne nijanse, prema svemu sudeći, uvjerljivo će dominirati gradskim ulicama, s tek ponekim izuzetkom, poput efektne narančaste, kojom ćete u trenu oživiti svaki stajling.

Popularnost ovih nijansi potvrdili su i vodeći modni brendovi te su ih učinili glavnim zvijezdama za proljetno-ljetnu sezonu 2024., a nije trebalo dugo čekati da u njima ugledamo i trendseterice, čiji nam stajlinzi uvijek dođu kao sjajna inspiracija.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Nijansa maslaca

Nježni tonovi žute, koji podsjećaju na mekani maslac, odlična su opcija za sve koji vole nositi neutralne nijanse, ali im je dosta klasične crne, sive ili smeđe boje. Haljine, suknje i bluze u ovim tonovima djeluju neodoljivo ženstveno, a riječ je i o iznimno svestranoj nijansi koju ćete lako uklopiti u stajling.

Siva

Kao jedna od boja tihog luksuza, trenda koji nastavlja uživati veliku popularnost, siva je i dalje pri samom vrhu najpoželjnijih, posebno u formalnijim stajlinzima. Poslovni outfiti u ovoj boji apsolutno su nepogrešiva opcija i sjajna alternativa bijeloj i crnoj, posebno ako birate kombinaciju u potpunosti sastavljenu od sivih komada.

Iako možda nije klasična proljetna nijansa, u ponudi ćete uskoro pronaći pregršt sivih laganih haljina, kratkih kaputa za prijelazno razdoblje i klasičnih poslovnih hlača koje ćete vrlo lako uklopiti i u svakodnevne ležernije stajlinge.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: STEFANO COSTANTINO / MEGA / THE MEGA AGENCY / PIOVANOTTO MARCO/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Svijetloplava

Tonovi svijetloplave nametnuli su se kao pomalo iznenađujući trend, no s obzirom na to da smo ih viđali na svakom koraku na ulicama prilikom nedavnih tjedana mode, očito je da njima ne možete pogriješiti.

Svijetloplave sandale i tenisice postale su posebno poželjne, kao i posve plavi stajlinzi u kojima se možete držati nježne nebeskoplave ili kombinirati više tonova ove hladne boje.

Narančasta

Jarki narančasti tonovi sve su više zastupljeni na policama popularnih modnih trgovina, u kojima već sada možete pronaći predivne ljetne haljine i raskošne suknje u ovoj boji koja momentalno podiže raspoloženje.

Trendseterice je vole nositi kao efektan komad u neutralnim stajlinzima, ali i kao dio upečatljivih kombinacija u raznim jarkim nijansama.

Boja kadulje

Kao i prošlog proljeća, boja kadulje ostaje iznimno poželjna zbog svoje 'supermoći' da svaki stajling pretvori u neodoljivo chic spoj. Košulje u ovoj nenametljivoj, a tako elegantnoj nijansi posebno dobro izgledaju s tamnim trapericama, a odličan odabir su i sakoi, jer tako ćete uvijek imati pri ruci onaj jedan komad kojim u trenu možete transformirati svaki outfit.