SKLONI KRAJNOSTIMA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su pritajeno, ali intenzivno strastveni u intimnim odnosima

18.11.2023 u 07:29

Bionic
Reading

Rođen pod utjecajem borbenog Marsa i razornog Plutona, Škorpion je vodeni znak snažnih osjećaja i sklonosti krajnostima

Za razliku od drugog Marsovog znaka, vatrenog Ovna, koji se odmah baca u akciju i otvoreno daje do znanja da mu se netko sviđa, Škorpion je okružen aurom tajne i nedokučivosti.

Sposobnost skrivanja raspoloženja i upečatljiv pogled odlike su po kojima je poznat. Tko je intuitivan, naslutit će da se iza Škorpionove enigmatične vanjštine krije bujica emocija, koje mogu biti pozitivne ili negativne, ali nikad mlake.

U javnosti će biti suzdržan prema onom tko mu se sviđa, ali će u četiri oka otvoriti vrata svoje duše i zapanjiti bogatstvom njenog sadržaja.

Pogledaj detaljni horoskop

Intenzitet njegovih emocija dolazi do izražaja u postelji, čime je stekao mjesto u uskom krugu najstrastvenijih zodijačkih ljubavnika. Pružit će vam nezaboravne intimne trenutke i navesti vas da odbacite sva ograničenja. Kad nekog zavoli, igra na sve ili ništa i predaje se u potpunosti. Istovremeno je zahtjevan, posesivan i ljubomoran.

  • +3
Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Od ljudi koje vole Škorpioni traže barem dio strasti i predanosti koju oni daruju njima. Vrlo su osvetoljubivi i budu li prevareni ili se tako osjete, mogu postati nasilni, ali još je vjerojatnije da će prema grešnicima biti šutljivi i pasivno agresivni da bi im ulili osjećaj krivnje.

  • +5
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Brian Cahn / Zuma Press / Profimedia

Kao što su u intimni odnos ušli strastveni i punog srca, tako će i iz njega otići bez osvrtanja. One koji su ih iznevjerili ili uvrijedili vjerojatno će zaobići na cesti, a ako ih i pozdrave, jasno će dati do znanja da im nisu ništa više od poznanika. Znači li to da odustaju od osvete? Ne nužno. Ukaže li im se prilika da vrate grešniku milo za drago, iskoristit će je.

  • +3
Leonardo DiCaprio je Škorpion, rođen je 11. studenog 1974. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER