tajnoviti i BRIŽNI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka iznimno su osjećajni i teško se otkrivaju u potpunosti

15.07.2023 u 08:29

Bionic
Reading

Poznati po svojoj osjećajnoj i zaštitničkoj naravi, Rakovi imaju prirodnu potrebu brinuti za druge i omogućiti bližnjima da se osjećaju sigurno, ugodno i opušteno

Nisu od onih koji će vam odmah pokloniti svoje povjerenje, no učine li to, znajte da ste stekli pouzdanog, empatičnog i odanog prijatelja za cijeli život, koji vam neće okrenuti leđa. Nađete li se u nevolji, možete računati na njih jer su redovno spremni priskočiti u pomoć, no ako opaze da to ne znate cijeniti, zahladnit će odnos s vama.

U njih možete imati apsolutno povjerenje. Nikada neće iznevjeriti vaša očekivanja ili davati obećanja koja ne mogu ispuniti, a isto očekuju zauzvrat. Osjećajni su, duboki i možda ih nećete najbolje razumjeti, no zato će oni sjajno razumjeti vas. Bez obzira na to o čemu bila riječ, možete im se slobodno povjeriti. Spremno će vas saslušati bez osuđivanja, osim ako niste učinili nešto što se kosi s načelima u koja vjeruju. Ne sklapaju poznanstva iz koristoljublja i drugih sebičnih razloga, već zato što ih drugi uistinu zanimaju.

  • +21
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. lipnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Victor Chavez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velikodušni su, ljubazni i vole razgovarati o osjećajnom i duhovnom životu, temama koje su sve samo ne površne. Ipak, koliko god imali osjećaj da vas vaš prijatelj Rak razumije u dušu, trebat će vam dosta vremena da i vi njega upoznate u istoj mjeri. Uz njih je uvijek prisutna doza tajnovitosti, jer iznimno su osjećajni i teško se otkrivaju u potpunosti. Katkad na prvi pogled mogu izgledati grubo i nepristupačno, no to je samo zato što ispod tvrde ljušture kuca meko srce koje je lako povrijediti. Učinite li to, teško će vam oprostiti.

  • +4
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ BACKGRID / Backgrid USA /

Kao suradnici su vrlo pouzdani, odgovorni pri obavljanju zadataka i voljni pomoći kad zatreba. Ipak, pokušate li ih iskoristiti ili izdati njihovo povjerenje, malo je vjerojatno da će s vama progovoriti i jednu riječ više od onoga što je potrebno za posao.

  • +4
Tom Cruise Rak, rođena je 3. lipnja 1962. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia