UVIJEK PRIMIJEĆENI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju istančan osjećaj za modne kombinacije

08.07.2023 u 07:31

  • +6

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Jung Yeon-je / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Kardinalni znak čiji je vladar Mjesec, gospodar emocija i kreativnosti, Rak je ispod čvrste ljušture nježno biće, istovremeno spremno zaštititi, njegovati i zbrinuti ljude do kojih mu je stalo

Kao što Mjesec u horoskopu najbrže putuje iz znaka u znak, tako i Rak često mijenja raspoloženja. Koliko god je vezan za dom, obitelj i tradiciju, u sebi ima nešto lutalačko.

Sklonost promjenama dolazi do izražaja i u njegovom modnom ukusu, pa iako nije od onih koji će puno eksperimentirati, nastoji u ormaru imati odjeću različitih stilova, od onih retro, koji bude nostalgiju za prohujalim vremenima, do onih koji su u skladu sa sadašnjim trendovima, iako nije njihov rob. Raku je najvažnije da se u odjeći koju nosi osjeća udobno, ali i izgleda dovoljno dobro da plijeni tuđu pozornost.

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ima istančan osjećaj za modne kombinacije. Pripadnice tog znaka zrače ženstvenošću i znaju je naglasiti svilenim ili satenskim haljinama za svečane prigode, suknjama i majicama na volane ili jednostavnim kombinacijama koje ističu grudi i struk. Rak je naime povezan s prsnim košem i trbuhom, zbog čega muški pripadnici vole majice nižeg ovratnika. Nose otkopčanu košulju kako bi im se vidjele grudi i radije je prevlače preko hlača nego što je umeću ispod pojasa.

  • +4
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ BACKGRID / Backgrid USA /

Streme mješavini prividne nonšalancije i elegancije te i u poznijim godinama zrače mladenačkim šarmom, kao recimo Harrison Ford. Pripadnici oba spola znaju sjajno upariti boje, pogotovo pastelne nijanse kojima su skloni. To dolazi do izražaja i u uređenju njihovih domova, a dom je za Raka - svetinja. Koliko god bili skloni povremenom mijenjanju sredine, važno im je imati sigurno utočište u koje će se vratiti i u kojem će obitelj biti na okupu.

  • +17
Harrison Ford je Rak, rođen je 13. srpnja 1942. Izvor: EPA / Autor: Claudio_Onorati

Vole udobno okružje, meke i podatne materijale, namještaj zaobljenih oblika te im je, kao i u modi, draga primjesa retro stila. Hladni minimalizam jednostavno nije za njih, jer u svoja četiri zida teže stvaranju toplog ognjišta. Budući da rado hrane bližnje i često su dobri kuhari, neće im biti žao odvojiti pozamašnu svotu za opremanje kuhinje i uređenje blagovaonice. Kamin? Bio pravi ili lažan, njihov je san.