SVE NA JEDNOM MJESTU

Pripadate vojsci Zarinih obožavateljica? Ovaj genijalan profil na Instagramu uštedit će vam vrijeme pri sljedećoj kupnji

07.04.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Španjolski high street brend Zara jedan je od onih kojima se brojne modne ovisnice iznova vraćaju. Od pristupačnih, visokokvalitetnih do viralnih, danas gotovo da ne postoji ormar zaljubljenice u modu koji ne sadrži barem jedan komad s potpisom brenda iz španjolske grupacije Inditex

Ponekad pretražujući Zarinu ponudu na internetu kako bismo pronašli idealan komad izgleda poput skeniranja ponude Netflixa kako bismo pronašli ono što bi u konačnici željeli gledati.

Upravo navedeno je glavna ideja koja stoji iza Instagram profila @zara.style.daily koji posljednjih tjedana broji sve veći broj pratiteljica. Na jednom mjestu prikazuje nove Zarine komade i način na koji izgledaju na stvarnim ženama i samim time štede vrijeme pri kupnji sljedećeg modnog komada iz njihove bogate ponude.

Njihove objave sadrže fotografije stajlinga modnih influencerica diljem svijeta koje nose najnovije komade iz Zarinih kolekcija, kao i objave o najpopularnijim komadima koje se isplati ugrabiti i uvrstiti u svoju kolekciju u ormaru.

Prikladno, Instagram profil @zara.style.daily uključuje i screenshotove pojedinih komada s polica trgovina kako biste se dodatno uvjerili u njihov izgled, stoga prije nego što se upustite u skeniranje Zarine ponude u internetskoj trgovini, isplati se zaviriti na ovaj profil koji štedi vrijeme i pomaže u kupnji 'it' komada prije nego što se potpuno rasprodaju.

  • +31
Torbice na rame Izvor: Promo fotografije / Autor: promo