TAKO JE CHIC!

Njezin modni stil je zaista besprijekoran: Lijepa princeza pokazala kako se ljetna haljina nosi u hladnijim mjesecima

15.10.2022 u 12:09

Bionic
Reading

Alessandru de Osmu nazivaju princezom s Anda, a ova brineta osvaja klasičnom ljepotom i nenadmašnim modnim stilom. Titulu princeze dobila je udajom za Christiana od Hannovera, sina Ernesta od Hannovera, supruga princeza Caroline od Monaka

Alessandra de Osma ili Sassa se Osma kako je Španjolci nazivaju, rođena u Limi prije 33 godine, a danas živi u Madridu. Majka joj je bivša manekenka Elizabeth María Foy Vásquez, otac Felipe Juan Luis de Osma Berckemeyer, poduzetnik i potomak Pedra de Osma y Parda, odvjetnika i političara čije je ime usko vezano uz modernu povijest Perua.

Lijepa Sassa je pohađala najbolja peruanska sveučilišta i krenula stopama majke, ali i oca. Bivša je manekenka i pravnica, a ima magisterij modnog poslovnog menadžmenta. Prije četiri godine s prijateljicom iz Čilea Moirom Laportom, osnovala je Moi & Sass, tvrtku torbi ručne izrade koje se proizvode u Španjolskoj, a koje su savršeno za dnevne lookove, poslovne i casual kombinacije.

  • +6
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: ANGULAR / The Photo One / Profimedia

Njezin modni stil je sofisticiran i ležeran isto vrijeme, a rado kombinira svima omiljene high street brendove s komadima dizajnerskog potpisa. Ne samo da je jedna od najelegantnijih aristokratkinja u Španjolskoj, već je postala i jedna od velikih ambasadorica oznake 'made in Spain', a svoj dizajn pokazala je i u ovom stajlingu, savršenom za prijelazno razdoblje kad je svaka modna inspiracija dobrodošla.

Uz torbu od smeđe kože nazvanu 'Ana', u obliku polumjeseca i s pletenom remenom (236 eura), lijepa Sassa nosi ljetnu haljinu s naramenicama, s prugicama u zemljanim tonovima i ispod nje plavu košulju zanimljivih puf rukava. Oba komada potpisuje održiv španjolski brend Nina Blanc i, kao što Alessandrin stajling dokazuje, iznimno su svestrani.

Haljina je dio limitirane kolekcije i ima cijenu od 195 eura, a može se nositi samostalno u ljetnim mjesecima, ali i uz bluze, majice, košulje i veste u hladnijim mjesecima. Isto vrijedi i za plavu bluzu (145 eura), koja se lakoćom uklapa u poslovni, ali i casual look.

Posebno su zanimljive njezine cipele, ove sezone ultra popularne balerinke s vezicom na gležnju i četvrtastim vrhom u kaki zelenoj boji, a nose potpis modne kuće Augusta, jedne od omiljenih adresa španjolskih it djevojaka' i influencerica, a cijena im je 170 eura.