dobar izbor

Princeza čiji stil s razlogom mnogi kopiraju sada nosi jednu od najboljih haljina, savršen model za baš svako godišnje doba

12.09.2022 u 14:50

Bionic
Reading

Sassa de Osma kojoj mnogi tepaju nazivajući je 'milenijskom princezom' svojim najnovijim stajlingom daje novu dozu inspiracije za one dane kada, po pitanju mode, ne želimo komplicirati svoju ali ne želimo ni odustati od sjajnog izgleda

Alessandra de Osma, ili Sassa de Osma, kako je zovu u užim krugovima, stilski je uzor. Njezin Instagram profil mjesto je na koje mnogi zalaze u potrazi za modnom inspiracijom, pogotovo ako ste ljubiteljica jednostavnih, klasičnih outfita, ali obogaćenih originalnim detaljima.

Baš kao i brojne druge pripadnice kraljevskih obitelji, i stil Sasse de Osme odiše neupadljivom sofisticiranošću, a jednostavnost i prirodnost ključni su elementi tih stajlinga. Takve modne kombinacije odlična su izbor za dane kada ne želimo previše komplicirati, kada želimo izgledati i osjećati se sjajno, i to posve nenametljivo i neupadljivo.

Primjer takvog sjajnog stajlinga pokazala je upravo Alessandra u svojoj najnovijoj Instagram objavi. Dvije objavljene fotografije prikazuju 'milenijsku' princezu u madridskom restoranu Mazarino odjevenu u midi košulju haljinu, modni komad koji prolazi u gotovo svim godišnjim dobima. Uz haljinu koju je lijepo uskladila s bojama lokala, kombinirala je usklađene ravne cipele.

Stil koji je Sassa odabrala za šetnju ovim madridskim prostorom je midi haljina s originalnim printom velikih kvadrata u nijansama ružičaste i zelene. Ono što ovaj 'look' čini sjajnim izgledom jei odabir obuće, 'papuča' koje su već postale Osmin osobni stilski potpis. U ovom slučaju, odabrala je model u žutom i zelenom uzorku. Ovaj tip laganih i udobnih cipela sve češće viđamo u street style modnim kombinacijama. Stajling je zaokružila zgodnom torbom u crvenoj nijansi savršenoj za jesenske dane, a upravo ova nosi potpis njezinog brenda Moi&Sass.

  • +6
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: ANGULAR / The Photo One / Profimedia