NE VOLI NAUŠNICE

Princeza Caroline od Monaka ima jednostavan modni trik, a njezina nasljednica gotovo nikad ga ne slijedi

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 14.07.2021 13:04
  • Objavljeno 14.07.2021 u 13:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia

Kćer holivudske dive Grace Kelly poznata je po navici nošenja upečatljivih dodataka u znaku naušnica, a iako je njezina kćer, Charlotte Casiraghi, do danas slijedila svaki majčin potez po pitanju mode, navedenome nije privržena

Charlotte Casiraghi, osim što je od svoje majke, monegaške princeze Caroline, naslijedila ljepotu i manire, imala je priliku odrastati s jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora.

  • +38
  • +35

Princeza Caroline od Monaka

Izvor: Profimedia / Autor: BEBERT / THE PHOTO ONE / VILLARD/NIVIERE / SIPA PRESS / VILLARD/NIVIERE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Eleganciju i jednostavnost koju dugi niz godina modno naglašava kćer Grace Kelly, odrazila se i na njezinu 34- godišnju kćer. Bezvremenski odjevni predmeti, nošenje laskavih boja, detalja koji čine razliku te minimalizam s trendovskim dodirom glavna su obilježja stila monegaške princeze, a sve njih, osim jednog, njezina nasljednica godinama brižno interpretira.

  • +5
  • +2

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Na većini javnih događanja tijekom godina, princezu Caroline od Monaka redovito se moglo ugledati s parom zanimljivih naušnica, a jedna je od prvih dama plave krvi koja je u jednom trenutku svog odrastanja isprobala trend nošenja i do nekoliko naušnica na jednoj ušnoj resici.

U svim mogućim stilovima i dodacima, monegaška princeza ovom je dodatku pridavala i pridaje vitalnu važnost - puno više nego ogrlicama i tijarama. Ipak, Charlotte Casiraghi ne pridaje im pažnju poput majke, štoviše, gotovo da ih ni ne nosi.

Princeza Caroline od Monaka i Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Alain Benainous / Allpix Press / Profimedia