CHARLOTTE CASIRAGHI

Na glamuroznoj zabavi svi su gledali samo u nju: Unuka Grace Kelly zablistala u Chanelu od glave do pete

09.07.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Nakon što je svojom pojavom uveličala 15. izdanje konjičkog turnira u Monte Carlu, unuka holivudske dive Grace Kelly zaputila se na Filmski festival u Cannesu. U sklopu njega, francuska modna kuća Chanel organizirala je zabavu na kojoj je posebnu pozornost plijenila upravo 34- godišnja ljepotica plave krvi

Krajem prošle godine, kći princeze Caroline od Monaka postala je novom glasnogovornicom i ambasadoricom francuske kuće Chanel, a od tada u svakoj prilici trudi se nositi kreacije s potpisom ovog kultnog brenda.

Kao što priliči glamuroznoj zabavi u organizaciji francuske kuće, 34- godišnja plemkinja i ovoga puta plijenila je pozornost u Chanelu od glave do pete.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: MAX_MONTINGELLI / SGP / Profimedia

Svoju skladnu figuru istaknula je haljinom cvjetnoga uzorka, sa značajnim prorezom na leđima i prozirnim donjim dijelom koji je otkrio bijele sandale s prozirnom, punom petom.

U spomenutom modelu, Charlotte Casiraghi imala se priliku ugledati na nedavno održanom 15. izdanju konjičke utrke u Monte Carlu, a kako bi njezino cannesko izdanje izgledalo posebnije, pobrinula se zanimljivom frizurom u znaku pletenice i prošivenim modelom torbice zlatnoga sjaja.