UDOBNA OBUĆA I 70-E

Lijepa pripadnica monegaške kneževske obitelji pokleknula pred dva najveća trenda sezone

05.07.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Unuka holivudske dive Grace Kelly i kći princeze Caroline od Monaca ovih dana postala je glavnom atrakcijom 15. izdanja konjičkog turnira Monte Carlo International Show. Nakon što je brojne oduševila izdanjem u Chanelovu bijelom kompletu, novopečena glasnogovornica i ambasadorica ove poznate francuske kuće ponovno je plijenila poglede od glave od pete odjevena u komade s njezinim potpisom

Drugoga dana konjičke utrke u Monaku, članice slavne kneževske obitelji ništa nisu prepustile slučaju kada je riječ o stvaranju besprijekornih modnih izdanja.

Princeza Caroline od Monaka prisutne je pozdravila u elegantnom, bijelom kombinezonu s potpisom američkoga brenda Halston, a s kojim se šira javnost bolje upoznala kada je početkom svibnja na Netflixu svoju premijeru doživjela mini serija o njegovu osnivaču.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia

U odnosu na princezu Caroline, koja je plijenila elegancijom u bijelom, njezina kći, 34- godišnja Charlotte Casiraghi zablistala je u komadima s potpisom francuske modne kuće Chanel kojim je dominirala crna boja.

Svoim posljednjim izdanjem u nizu monegaška princeza dokazala je s kojom lakoćom primjenjuje aktualne modne trendove. Odabirom haljine ukrašene logotipom Chanela i retro uzorkom dala je do znanja kako ni sama nije imuna na vrući trend odjevnih komada inspiriranih ludih 70-ima, kao i trendu udobne obuće.

Svoje crno-bijelo izdanje kompletirala je modelom elegantnih, ravnih sandala na kopčanje, a modnog pravila 'manje je više' držala se po pitanju nakita, make-upa i frizure.  

Prošle godine ova ljepotica plave krvi postala je novom ambasadoricom Chanela i globalnim licem za kampanju proljeće/ljeto 2021. , a modnu odanost ovoj francuskoj kući, poput majke, dokazuje godinama.