IDENTIČAN STAJLING

Princ George na krštenju mlađeg brata odjeven je isto kao i William kad se krstio Harry

10.07.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Na kraljevskom krštenju najmlađeg člana britanske kraljevske obitelji, malenog princa Louisa, najviše simpatija, posve očekivano, osvojili su preslatki princ George i njegova vragolasta sestra, princeza Charlotte

Princ George, nakon što je na vjenčanju svog strica princa Harryja i Meghan Markle u svibnju sve šarmirao u minijaturnoj replici uniforme britanske vojske koja je, naravno, uključivala duge hlače, vratio se svojem uobičajenom dječačkom stilu s hlačicama.

Preslatki sin Kate Middleton i princa Williama oduševio je svojim outfitom, a zanimljivo je kako je gotovo identičnu kombinaciju, bijelu košulju i plave kratke hlače, imao i njegov tata, princ William, prije čak 34 godine na krštenju svog malenog brata, princa Harryja.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Razlika u stajlinzima članova kraljevske obitelji bila je samo u odabiru čarapa: princ William je nosio čarape u bijeloj boji, a njegov slatki sinčić plave čarape u kapeli u palači St. Jamesa u Londonu.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni britanska kraljevska obitelj nije imuna na recikliranje odjeće svojih najmlađih članova pa je princeza Charlotte nekoliko puta nosila odjeću koju je naslijedila od brata.

Na krštenju princeze Charlotte princ George je nosio crveno-bijelu kombinaciju, vrlo sličnu jednom outfitu njegovog oca koji je nosio kao dijete.

Princ Louis je kršten u odjeći u kojoj su se krstili i njegov brat i sestra, a radi se o replici opravice koju je za svoje prvo dijete dala napraviti još kraljica Victoria. To odijelce za krštenje nosilo je pet britanskih monarha, uključujući Louisova djeda, princa Charlesa, i njegova oca, princa Williama.