DIANE KRUGER

Pribojavate se da će vam hlače širokih nogavica dodati kilograme? Lijepa Njemica ima rješenje

29.07.2021 u 14:22

Bionic
Reading

Diane Kruger godinama gradi impresivnu karijeru u Hollywoodu, a osim po svojim brojnim ulogama, nagrađivana njemačka glumica, za svoje odlične modne kombinacije dobiva samo komplimente

Diane Kruger (35) redovito blista na crvenom tepihu pa je nedavno na crvenom tepihu festivala u Cannesu bila jedna od najbolje odjevenih uzvanica u raskošnoj crnoj kreaciji Armani Prive.

Lijepa Njemica tamo je promovirala svoj novi film 'Everything Went Fine', a modni kritičari bili su oduševljeni njezinim stajlingom.

No i kad nije u nekom glamuroznom izdanju, Diane plijeni poglede odličnim modnim izborima te je se rijetko može vidjeti u nekom lošem izdanju.

  • +3
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majka dvogodišnje djevojčice koju odgaja s partnerom Normanom Reedusom, poznatim glumcem i zvijezdom serije 'The Walking Dead', prošetala se ulicama New Yorka s kćerkicom, a njezin ležerni look u vječitoj crno-bijeloj kombinaciji nije mogao proći nezapaženo.

Ljeti su osim haljina i suknji, idealan komad i široke hlače lepršavih nogavica, no mnoge ih se zaljubljenice u modu pomalo pribojavaju jer ukoliko nisu dobro iskombinirane mogu vizualno dodati i koji kilogram. Bitno je postići simetričnost siluete pa ih ne treba nositi s širokim majicama ili topovima. Diane je svoju bijelu majicu s natpisom '90's' uvukla u struk i tako izbjegla stilsku pogrešku.

Odličan dnevni look zaokružila je sunčanim naočalima bijelih okvira i ravnim sandalama/japankama s remenčićima.

Inače, Diane Kruger i Norman Reedus su skupa od 2016. godine, a svoj privatni život kriju od očiju javnosti. Glumac iz prijašnje veze s poznatom danskom manekenkom Helenom Christensen ima 21-godišnjeg sina Mingusa te su i danas bivši partneri u prijateljskim odnosima.