HT IMA ODLIČNE VIJESTI

Preuzmi Moj Telekom aplikaciju i ostvari brojne pogodnosti!

10.12.2020 u 11:48

Bionic
Reading

Uz praćenje potrošnje i najbrže plaćanje računa aplikacija Moj Telekom donosi i brojne pogodnosti. Svi korisnici Hrvatskog Telekoma kroz aplikaciju pristupaju telekom pogodnostima, ali i pogodnostima brojnih partnera.

Svakoga mjeseca korisnici aplikacije mogu iskoristiti pogodnosti koje Hrvatski Telekom donosi u suradnji s partnerima prateći želje i potrebe svojih korisnika. Moj Telekom aplikacija mjesto je na kojemu se nalazi i pregled aktualnih pogodnosti i mjesto gdje se pokloni i pogodnosti preuzimaju. Aplikaciju mogu koristiti svi korisnici Hrvatskog Telekoma neovisno jesu li korisnici mobilnih ili fiksnih usluga, jesu li pretplatnici ili pak korisnici bonova. Za sve je otvoren program „U dobrim rukama“ u sklopu kojega svakoga mjeseca mogu preuzeti razne vouchere za popuste, a pregledati raspoložive mogu upravo u aplikaciji.

Program 'U dobrim rukama' osmišljen je s ciljem da Hrvatski Telekom zahvali svojim korisnicima za vjernost, ali i da ih ugodno iznenadi poklonima. Ali ne bilo kakvim poklonima, već korisnim poklonima kao što su besplatne gige ili posebni popusti na uređaje, dobru klopu, kazališne predstave ili drogerijske proizvode. Svi korisnici Moj Telekom aplikacije imali su prilike nedavno iskoristiti 20% popusta u Batak grillu, a prije toga i 20% popusta u Douglas parfumerijama. Sigurno vas zanima koje iznenađenje je Hrvatski Telekom pripremio u narednim danima?

Do 13. prosinca na Moj Telekom aplikaciji očekuju vas novi ekskluzivni popusti osigurani u suradnji s partnerom Sancta Domenica! Počastite sebe ili vaše najdraže novim igrama za PlayStation 4 , Xbox i PC te PlayStation VR uz popust od čak 30%, dok PlayStation 4 pribor te Logitech, Razer i Steelseries asoritman možete nabaviti uz popust od 20%. Popusti se mogu ostvariti u Sancta Domenica webshopu ili u poslovnicama.

No to nije jedino iznenađenje koje je za vas pripremio Hrvatski Telekom. Sva iznenađenja uvijek možete vidjeti unutar Moj Telekom aplikacije u kojoj ćete i preuzimati svoje pogodnosti. Svaki tjedan dostupne su nove pogodnosti pa nemojte propustiti provjeriti o kojim je ponudama riječ, a osim u aplikaciji sve aktualne pogodnosti možete provjeriti i OVDJE jer uskoro vas očekuje poseban popust na tečajeve u Institutu za španjolski jezik te promotivni krediti unutar WOLT aplikacije!