NE IZLAZI IZ TERETANE

Pretjerala s vježbanjem: Zbog mišićavih ruku i nogu Pippa Middleton izgleda poput bodybuilderice

09.06.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Otkako je saznala da je trudna, mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, ne izlazi iz teretane. U poznatoj londonskoj teretani oboružala se nutricionističkim planom prehrane i programom vježbanja za trudnice te svaki slobodan trenutak koristi za zatezanje tijela, kako bi bila fit trudnica i kasnije se lakše riješila nakupljenih kilograma. No, mnogi se nakon posljednjih fotografija lijepe trudnice pitaju - da li je pretjerala?

Pippa Middleton poznata je kao veliki pobornik zdravog života. Svega nekoliko dana prije nego što je otkriveno kako ona i suprug James Matthews očekuju dijete, Pippa je viđena ispred poznate londonske teretane kako izlazi s aktovkom, vjerojatno prepunom programa prehrane i vježbanja te nutricionističkih savjeta i trikova.

Godišnje članstvo u teretani KX u koju odlazi Pippa iznosi 8.000 funti, a njezini polaznici su i zvijezde poput Hugha Granta i Eddieja Redmaynea.

Za razliku od svoje starije sestre i vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, Pippa nije imala problema s mučninama u prvom tromjesečju trudnoće, pa je neometano mogla baviti se omiljenim sportskim aktivnostima kao što su tenis i plivanje.

‘Zanimalo me smijem li igrati tenis ili će to imati neke loše posljedice na bebu. Preporučuje li se plivanje? Smijem li i dalje prakticirati jogu, uz naravno izostanak nekih teških poza? Smijem li i dalje raditi na trbušnjacima? Sve to me zbunjivalo, a posebno je teško u prvim mjesecima kada još ne želite sa svima podijeliti da ste u drugom stanju’, priznala je nedavno Pippa u svojoj kolumni koju piše za jedan britanski list.

  • +6
Pippa Middleton u sportskom centru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Priznala je i kako je popustila glede nekih aktivnosti kojima je ranije bila svakodnevno posvećena.

'Prestala sam trčati. Ne zato što sam pročitala da to nije dobro, već zato što mi se sviđa ideja da beba nesmetano raste bez pritiska na moje tijelo. Kada dođe vrijeme za to, ponovno ću stati u svoje stare traperice, pa se ne želim opterečivati’, rekla je Pippa, koja se ipak nije odrekla vježbanja u teretani.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To pokazuju i posljednje fotografije lijepe trudnice dok izlazi iz teretane u crnim tajicama i majici bez rukava koja je otkrila Pippine nabildane ruke. Nekoliko dana ranije Pippa je viđena u šetnji londonskom četvrti Knightsbridgeom u lepršavoj kratkoj haljini cvjetnog uzorka, plavom sakou i bijelim tenisicama. Prvo što većina odmah primijeti na fotografijama su Pippine mišićave noge koje je lijepa brineta marljivo vježbala u teretani.