KENDALL JENNER

Preplanule noge u prvom planu: Slavna brineta ukrala pozornost, a jasno je i zašto

30.06.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Modni minimalizam 90-ih i popularna estetika tihog luksuza duboko je ukorijenjena u casual stil jedne od najplaćenijih manekenki današnjice i članice najpoznatije reality obitelji na svijetu

U odnosu na slavne sestre sklone modnom maksimalizmu, 27- godišnja Kendall velika je pristalica nepisanog pravila ‘manje je više’ koji nerijetko postiže komadima s potpisom brenda The Row u vlasništvu poznatih blizanki s malih ekrana, Mary-Kate i Ashley Olsen.

Nakon što je prodefilirala pistom u Parizu za brend Jacquemus, ova slavna brineta ovog je tjedna ugledana na ulicama New Yorka i u stajlingu kojim je nanovo dokazala naklonost modnom minimalizmu, ali i sklonost namjernom zaboravljanju nošenja donjih komada u stajlingu.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Alix Newman / Shutterstock Editorial / Profimedia

U prosincu prošle godine stvorila je pravu pomutnju kada se na ulicama Los Angelesa pojavila u vrlo šik verziji ‘hlača bez hlača’ s potpisom talijanske Bottega Venete, donje rublje uzdižući u rang ‘it’ modnog komada. Za sličnom modnom recepturom sada se povela u New Yorku.

U izlasku iz hotela, plijenila je posebnu pozornost u kombinaciji predimenzionirane bijele košulje i mornarski plavog blejzera, no bez dodatka hlača ili suknje.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovim modnim potezom, 27- godišnja brineta u potpunosti je stavila fokus na preplanule noge i klasični par crnih mokasinki. Veća crna torba minimalističkog dizajna, uz minijaturne sunčane naočale činile su njezin odabir modnih dodataka, kao i plava kapa bejzbolskog tima New York Yankees kakva je posljednjih sezona postala nezaobilaznim komadom u stajlinzima svjetskih fashionistica.