KENDALL jenner

Duge noge u prvom planu: Poznata brineta isfurala stajling koji nije za svakoga, a ne odvaja se ni od senzacionalne torbe

22.11.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu svojim stilom odijevanja predstavlja veliku inspiraciju ljubiteljicama mode diljem svijeta, a posljednjih mjeseci ne krije naklonost komadima s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta

Gotovo godinu dana prošlo je otkako je funkciju kreativnog direktora modne kuće Bottega Veneta preuzeo Belgijac Matthieu Blazy od svog prethodnika, Britanca Daniela Leeja, zahvaljujući kojemu je brend izašao iz dugog zimskog sna.

Nakon dvije uspješne modne revije i prve osvježene reklamne kampanje za brend, Blazy se etablirao kao jedno od imena koje se isplati pratiti na suvremenoj modnoj sceni, a njegove kreacije naveliko nose slavne trendseterice na čelu s Kendall Jenner.  

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Alix Newman / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova slavna brineta u rujnu je među prvima isfurala model Blazyjeve torbe Sardine za talijansku kuću, koja ime prvenstveno može zahvaliti debeloj zlatnoj ručki koja imitira siluetu ribe.

Njezinu crnu verziju ovih je dana isfurala na ulicama Los Angelesa uz kombinaciju predstavljenu prošlog rujna u Milanu, u sklopu nadolazeće Blazyjeve kolekcije za sezonu proljeće/ljeto.

Mornarskoplavi pleteni džemper, pojačan bijelim detaljima u stilu košulje Kendall je poput modela na pisti nosila uz poluprozirne najlonke i par laskavih, slingback cipela u špic.

  • +7
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

.