kaia i cindy

Prelijepe majka i kći još jedanput oduševile i servirale senzacionalne outfite

16.11.2023 u 15:18

Kaia Gerber i Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Cindy Crawford i Kaia Gerber pojavile su se sinoć na zabavi u Cipriani Wall Streetu i ponovno ukrale su pozornost! Cindy se odlučila za klasično bijelo odijelo, a Kaia za dugačku smeđu haljinu s kožnim detaljem

Nakon efektnih crnih stajlinga u kojima su zablistale na izložbenom partyju Planet Omega, Cindy Crawford i Kaia Gerber još jedanput su oduševile na 74. dodjeli National Book Awards u Cipriani Wall Streetu. Ovaj put majka i kći nisu se modno uskladile, no to ne znači da nisu pogodile outfitima!

Ovaj put nijedna nije bila u crnini, već su se odlučile za neutralne tonove pa je tako 57-godišnja Cindy Crawford odjenula bijelo, a njezina 22-godišnja kći Kaia smeđe.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Kaia Gerber odlučila se za usku smeđu haljinu bez naramenica. Jednostavna dugačka haljina nadopunjena je smeđom kožnom trakom na vrhu. Ovaj izbor haljine sjajno se uklopio uz ten i boju kose 22-godišnjakinje koja je trenutno jedna od najtraženijih modela, baš kao što je nekoć bila i njezina majka.

Za razliku od kćeri, Cindy Crawford odlučila se za klasično odijelo bijele boje.

Uz jednostavno bijelo odijelo, odjenula je i svileni top iste boje te outfitu nadodala svijetlu clutch torbicu i srebrne sandale.

Iza majke i kćeri tjedan je pun svečanih događaja, a ranije ovog tjedna obje su 'izdominirale' u crnim haljinama. Na vama je da prosudite koja izdanja su vam bolja, no činjenica je da ovaj majka-kći duo itekako zna kako privući pozornost!

  • +5
Kaia Gerber i Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia