EVE HEWSON

Prelijepa kći proslavljenog glazbenika osvaja ne samo ljepotom, već i odličnim stilom

19.08.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Eve Hewson, kćer frontmena irskog benda U2 Bona Voxa i njegove supruge Ali s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana, godinama gradi uspješnu karijeru u glumačkom svijetu

Lijepa Eve od svojih je slavnih roditelja pokupila najbolje gene, ali i ljubav prema umjetnosti.

Iako su oni sanjali kako će postati odvjetnica, njihova kćer je zaljubljena u glumu, pa je možemo vidjeti i u novom projektu, seriji 'Bad Sisters' (Apple TV+) koja je premijerno predstavljen u Londonu.

Mlada Irkinja plijenila je poglede u transparentnoj haljini bez rukava ispod koje je nosila srebrne hlače i sandale platforme. Efektan stajling upotpunila je neobičnom torbicom, a poseban štih njezinom looka dala je upečatljiva frizura u dvije nijanse.

  • +9
Eve Hewson Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim Eve, u seriji glume i Sharon Horgan i Anne-Marie Duff.

Inače, kćer Bona Voxa, odnosno Paula Hewsona, kako mu je pravo ime, diplomirala je na poznatoj akademiji Tisch School of Arts u New Yorku, a premda je ovoga ljeta proslavila tek 31. rođendan, iza sebe ima niz zapaženih uloga.

Vidjeli smo je i u Netflixovoj seriji 'Behind Her Eyes', u kojoj ima glavnu ulogu, a za svoju je glumu dobila samo komplimente.

'Počela sam glumiti jako mlada u lokalnoj glumačkoj družini i odmah mi se svidjelo, no tek s 15 snimila, kada sam snimila svoj prvi film, znala sam da to želim raditi u životu. Nakon toga jedino je bilo važno pronaći dobrog učitelja koji će me pripremiti za audiciju za glumačku akademiju. Završila sam na NYU i nakon što sam dobila agenta počela sam polagano graditi svoj svijet te ne mogu zamisliti kako bi bilo da mi nije uspjelo, ne znam što bih inače radila', rekla je u jednom ranijem intervjuu mlada glumica koja je tijekom godina imala je priliku raditi s facama poput Stevena Soderbergha i Stevena Spielberga.