IZGLEDA ODLIČNO

Prelijepa Irina Shayk u Parizu isfurala novu frizuru i neobičan stajling

24.01.2019 u 13:37

Bionic
Reading

Irina Shayk ponovno je oduševila izborom stajlinga, ali i novom frizurom, pojavivši se na modnoj reviji dizajnera Jean Paul Gaultiera na tjednu mode u Parizu

Irina Shayk je s godinama postala prava modna kameleonka. Victorijina anđelica je na ovogodišnjim Zlatnim globusima mijenjala svoju ležernu frizuru srednje dužine za chic bob, a sada je za tjedan mode u Parizu odlučila ponovno začiniti svoj imidž.

Slavna brineta osvanula je na modnoj reviji Jean Paul Gaultiera s dugim ekstenzijama, a jedino što je privlačilo više pažnje od nove frizure bio je njezin stajling. Lijepa Ruskinja, koja s glumcem Bradleyem Cooperom ima kćerkicu Leu De Seine, podržala je predstavljanje Haute Couture kolekcije slavnog dizajnera, odjenuvši se od glave do pete u komade s njegovim potpisom.

  • +18
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa manekenka zablistala je u vrućim traper hlačicama, crnoj košulji i baršunastom tamnoplavom sakou, a cjelokupan stajling dodatno je podigla efektnim visokim čizmama, također izrađenim od trapera te chic beretkom gingham uzorka.

Beretke su trenutno veliki hit kada je riječ o modnim dodacima, a tome u prilog svjedoči i činjenica da smo proteklih mjeseci beretke vidjeli na brojnim slavnim ljepoticama, kao i to da su popularne high street trgovine prepune raznobojnim beretkama.