ŠIK I PRISTUPAČNA

Prelijepa haljina oborila s nogu poznate trendseterice

01.03.2017 u 02:08

Bionic
Reading

Svaka na svoj način i u razmaku od samo jednog dana, trendseterice Gigi Hadid i Olivia Palermo pokazale su kako se nosi jedna košulja-haljina

Tijekom posljednjih par godina, jedan od najzanimljivijih londonskih brendova Self Portrait Studio stvorio je nišu koja je dosad bila nezamisliva. Riječ je o proizvodnji cjenovno pristupačnih haljina u kojima se ne prestaju pojavljivati slavne djevojke s A-liste.

Brend Self Portrait Studio djelo je talentirane dizajnerice Han Chong čijim su kreacijama zvijezde poput Beyonce, Rachel McAdams i Kerry Washington dale veliko zeleno svjetlo.

No trenutačno najveći fokus javnosti britanski brend Self Portrait Studio može zahvaliti dvjema trendsetericama koje su isprobale čari haljina-košulje koja se može nabaviti za 300 funti. Iako se stil Gigi Hadid i Olivije Palermo bitno razlikuje, košulja-haljina ovog brenda na njima izgleda jednako dobro.

It djevojka Gigi Hadid, koja ne prestaje harati modnim svijetom, svoju košulja-haljinu odlučila je prošetati ulicama New Yorka kombinirajući je s kaputom i štiklama jednakog tona.

Za razliku od vamp izgleda na koji se odlučila Gigi, lijepa Olivia Palermo odlučila je igrati na kartu elegancije. Košulja-haljinu tako je upotpunila muškim satom, svjetlucavom torbicom i smeđim štiklama zmijskog uzorka.

Koja je od dvije trendseterice bolje stilizirala i isfurala svoju košulja-haljinu, prosudite sami: