Što sve možete u Studencu?

Prednosti modernih kvartovskih prodavaonica koje nude više od kupnje

14.01.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Rast potrebe za praktičnošću vraća kupce u prodavaonice manjih formata obogaćene dodatnim uslugama

Izazovno pandemijsko razdoblje u kojem se već neko vrijeme nalazimo donijelo je promjene u gotovo svim segmentima života, pa tako i u ponašanju kupaca, koji traže više od same kupnje. Pri vrhu popisa tako su dodatne usluge, posebne ponude, ušteda novca, ali i ušteda vremena. Upravo moderne prodavaonice manjih formata, poput prodavaonica Studenca, izvrsno odgovaraju na spomenute potrebe, a trendovi potvrđuju da u tom smjeru nastavljamo i u novoj godini.

Blagdani su iza nas i već se uvelike vraćamo svakodnevnim iscrpljujućim obvezama, bilo školskim, studentskim ili poslovnim. Ipak, svakomu je potreban predah, a šetnju kvartom, kratak odmor ili pak samu kupnju najbolje je upotpuniti toplim napitkom ili ukusnim zalogajima. U Studencu je tako dostupna TO GO ponuda toplih napitaka, polugotovih i gotovih jela spremnih za konzumaciju te svježih peciva. Sigurni smo kako su dnevne aktivnosti lakše uz napitak ili obrok za koji ne moramo odvojiti previše dragocjenog vremena

Kad govorimo o praktičnosti, dodana je vrijednost kupnje u Studencu i mogućnost slanja i primanja paketa putem GLS-a – više se ne morate zamarati dolaskom kurira, jednostavno ga uputite da paket ostavi u najbližem Studencu, kako biste ga mogli preuzeti kada vam to najbolje odgovara. Usto, dok ste u trgovini, uštedite na vremenu i iskoristite uslugu plaćanja režija. Svoje račune s 2D barkodom i režije možete platiti u čak 153 prodavaonice Studenca.

Svjestan kako je izazovno razdoblje donijelo i pojačanu kupnju putem interneta, kojoj se okrenulo više od 2,1 milijun Hrvata, Studenac je, ukorak s trendovima, uveo i mogućnost online narudžbe namirnica. Svojim kupcima, u suradnji s platformom Wolt, tako donosi dodatnu uštedu vremena, ali i novca jer je uz kôd STUDENACWOLT moguće uštedjeti do 40 kuna prilikom prve narudžbe iz Studenca.

Uz uštedu vremena, jasno je kako je ušteda novca nakon blagdanskog razdoblja zasigurno mnogima među prioritetima. Za oporavak kućnog budžeta dobro je imati i plan kupnje za nadolazeće mjesece. Kako bi svojim kupcima osigurao najbolji omjer cijene i kvalitete, u Studencu je dostupan poseban asortiman privatne robne marke, koji obuhvaća širok spektar proizvoda, od kvalitetnih osnovnih namirnica, preko tradicionalnih delicija, pa sve do proizvoda za čišćenje te pseće i mačje hrane. Neke od proizvoda privatne robne marke moguće je pronaći u posebnoj ponudi jer Studenac donosi akcijske cijene i novi tjedni katalog u kojem su izdvojeni odabrani proizvodi.

Za one koji pak vole obaviti veću kupnju, tu je Multiušteda, a više odabranih proizvoda s oznakom Multiuštede ostavlja više novca u vašoj lisnici. Također, vaša COOL kartica donosi još bolje uštede na označenim COOL proizvodima po posebnim cijenama.

Sve spomenute usluge, pogodnosti i posebne ponude čine prodavaonice Studenca pravim susjedima. Tko zna, možda baš nekom od svojih kupaca taj susjed donese i posebnu sreću! Naime, odnedavno je u odabranim prodavaonicama Studenca moguće odigrati i neke od igara na sreću Hrvatske lutrije – Eurojackpot, Loto 7, Loto 6, Bingo, Brzih 35, Keno – ili potražiti dobitak u instant srećki.

Studenac kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu i jedan od vodećih u Hrvatskoj nastavlja ulagati u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa kako bi bio najbolji izbor u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i onaj koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju „i sitno i bitno“.