moćan izbor

Pred ovim stajlingom nitko nije ostao ravnodušan: Nina Badrić u crvenoj haljini izgleda senzacionalno

22.05.2022 u 19:23

Bionic
Reading

Nina Badrić može se pohvaliti i stasom i glasom, a upravo je to učinila u susjednoj Sloveniji gdje je održala još jedan uspješan koncert, a obožavatelje oduševila još jednim sjajnim i laskavim stajlingom

Odjevena u glamuroznu, dugu haljinu spuštenih ramena u moćnoj, crvenoj boji, Nina Badrić pozirala je za novu fotografiju za svoj Instagram profil na kojem je prati 407 tisuća obožavatelja. Uz fotografiju je napisala: 'Ljubljana. Cankarjev Dom,' i dodala emotikon srca, a objava je vrlo brzo zapela za oko njezinim fanovima koji nisu krili svoje oduševljenje te su se svi složili kako elegantna crvena haljina, koja naglašava struk te se prema dolje lagano širi, Nini sjajno pristaje.

'Predivna', 'Pure perfection', 'Svakim danom sve ljepša i ljepša', Prava diva', Bože...koliko ljepote na samo jednoj fotografiji!,' nizali su se komplimenti.

Kasnije je Nina objavila i video snimku koja prikazuje djelić nastupa u Sloveniji, a atraktivna Zagrepčanka nije krila svoje zadovoljstvo održanim koncertom te je u opisu napisala: 'Ljubljana!!!! Ja bih s vama pjevala svaki dan ovako. Koliko ste genijalna publika. Za pamćenje za zauvijek.'

Inače, Nina za svoje nastupe najčešće bira ženstvene i elegantne kreacije, a ponekad haljine zamijeni i kakvim moćnim odijelom. Kako god, omiljena glazbenica u svojim modnim odabirima rijetko kada griješi, a ovog puta oduševila je glamuroznom klasikom koja uvijek izgleda sjajno.