NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Tražimo čokoladni recept za put do srca!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 05.02.2013 10:47
  • Objavljeno 05.02.2013 u 10:23
Čokolada 2

Čokolada 2

Izvor: Promo fotografije / Autor: Festival čokolade

Pravilnik natječaja 'Tražimo čokoladni recept za put do srca!'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju recept za slasticu od čokolade s fotografijom, a tri najbolja recepta po mišljenju članova žirija osvajaju vrijedne nagrade. O pobjedniku odlučuje četveročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš Horvat (promocija, tportal.hr), Gabrijela Radičević (redakcija, tportal.hr) i Marcella Jelić (redakcija, tportal.hr).

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s receptom za slasticu od čokolade i fotografijom. Broj prijava je neograničen, a maksimalna dimenzija jedne fotografije je 1280x1024 i ne smije se nalaziti unutar Word dokumenta. Sudjelovanjem u natječaju natjecatelji daju pristanak da se njihove fotografije objave u galeriji na tportalu.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 5. do 11. veljače u 9 sati. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 12. veljače do 16 sati.

4) Nagrade

Nagrade su:

1. nagrada poklon bon za čokoladni tretman kozmetičkog centra Murad
2. nagrada - poklon paket Zagreb Chocofesta
3. nagrada - poklon paket Slatkog Samobora

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti fotografije u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi