NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Super ponuda bijele tehnike u Emmezeti!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.10.2010 11:14
  • Objavljeno 20.10.2010 u 13:00
nagr_anketa_glavna

nagr_anketa_glavna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Emmezeta

Pravilnik natječaja 'Super ponuda bijele tehnike u Emmezeti!'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke i šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Zašto namjeravate kupiti baš navedeni proizvod?'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr). Dodijeliti će se ukupno jedna (1) glavna nagrada i četiri (4) utješna paketa nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s ispunjenom kratkom anketom i odgovorom na nagradno pitanje 'Zašto namjeravate kupiti baš navedeni proizvod?'. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: 25. listopada – 08. studenog. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 12. studenog 2010.

4)Nagrade

Glavna nagrada: Candy perilica za suđe. Ukupna vrijednost glavne nagrade je 2.600,00 kn.

Utješni paketi nagrada:

2.Aparat za kavu 'Dolce gusto' Krups (999,00 kn)
3.Usisivač ZAN2300 Zanussi (249,00 kn)
4.Glačalo ZDB1500 Zanussi (129,00 kn)
5.Štapni mikser ZSTM300 Zanussi (99,00 kn)

Ukupna vrijednost nagrada: 4.076,00 kn

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi